Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha lefogyok nagy valószínűségg...

Ha lefogyok nagy valószínűséggel a melleimből is fogyok?

Figyelt kérdés

Van rajtam 20kg felesleg. 80/C-s melltartót hordok, de szerencsésnek érzem magam, mert ha nincs rajtam melltartó akkor nem lóg mint a velem egykorú és nagyságaú lányokal ellentétben. Na most arra adtam a fejem, hogy el kezdek fogyókúrázni, most tartok a 2. hétnél, és amugy Norbizok, találtam egy étrendet tőle. Bár a hasam ugy érzem mintha picivel kisebb lenne, de a melleimet még nem láttam, hogy kissebedett volna. De mindenhol azt olvasom és tudom is, hogy ha valaki fogyókúrázik akkor a mellei is kisebbek lesznek, na és erről,hogy nem nagyon szeretném ha lógnának, mer az elég ronda látvány, valaki nem tudna segíteni, hogy valami torna mellre, vagy valami más, amitől nem "veszik" el a melleim nagysága.

Vagy lehetséges is, hogy ugy mondjam "meguszom", hogy a melleim kisebb lesznek, mer édesanyám is fogyózott, de neki sem a melleiből ment le hanem a hasábol, és a combjaiból.

Előre is köszönöm.

2008. nov. 22. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bizony lementek a melleim, 15 kg-ot fogytam. Viszont ennyit muszáj volt. Hát... mindennek ára van :)) Én is nagyon sajnálom, mert szépek voltak, de így vékonyan azért sokkal jobban érzem magam. De egyébként az enyémek nem lógnak, csak kisebbek lettek.
2008. nov. 22. 10:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor van rá esélyem, hogy elnézést a célozgatásokért, hogy nem fognak kb a hasamig lógni??
2008. nov. 22. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában ha egy nő fogyni akar akkor az első amiből lejönnek a "kilók" az a mell és a popsi.
2008. nov. 22. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, innen fogyunk először.

Ha alapjáraton nem lóg a cicid, akkor a fogyás után sem fog :))

2008. nov. 22. 11:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak nagyon köszönöm, nagyon megnyugtatott. :)
2008. nov. 22. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy mellizom torna ellensúlyozni tudja a fogyást ilyen esetekben. Vannak feszesítő krémek is... talán azok is érnek valamit.
2008. nov. 22. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalkorban a bőr még simán össze tud újra húzódni, nem fog lógni a melled. Arra gondolj, mekkora pocakja van egy terhes nőnek, mégsem lóg szülés után a térdéig a hasa.
2008. nov. 22. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én pár éve lefogytam 23 kg-t és hát igen, lementek a melleim is. Nekem eleve nem volt nagy (kövéren is csak B-s melltartót hordtam), így vékonyan meg pláne kicsik :), de ez szerintem ne tartson vissza, én ezzel együtt is azt gondolom, hogy megérte. Nem lehet mindenkinek nagy melle...

A másik viszont, hogy ugyan nem lógnak (nincs is mondjuk minek..), de fogyási csíkok a mellemen is megjenetek, annak ellenére, hogy sportolva fogytam le. Ez ellen érdemes valamilyen bőrfeszesítő krémmel előre felkészülni.

2008. nov. 22. 15:55
 9/9 csiber válasza:
Férfiak valahogy nem örülnek neki :D
2009. jún. 3. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!