Mikortól nem fog folyni a melleimből a tej?
Sajnos csak négy hónapig tudtam szoptatni, de végig az volt, hogy az egyikből kajált, a másikra meg tejgyűjtő kagylót tettem addig, mert ugyanabban az ütemben jött abból is.
Ezeket lefagyasztottam és később milyen jól jött, hogy még hetekig el tudtam látni vele a babámat, miután elapadt a tej.
Jézus!
Második babám egy hónapos, szintén ömlik a tejem ha kell ha nem. Elsővel nem volt ilyen gondom, sosem folyt, most meg a szülés utáni második naptól ez van. Naponta hússzor átöltözöm, éjjel is váltanom kell hálóruhát, mert rendszeresen tócsában ébredek. Azt hittem lassan már elmúlik, és most itt olvasom, hogy ez hónapokig is eltart.
5 hónapos lesz a babám és nekem is folyik/csöpög még mindig szoptatáskor a másik mellemből a tej.
Már csak úgy magától nem indul meg, csak szoptatáskor.
A nagyobbik lányomat 14 hónapig szoptattam, de nem emlékszem meddig tartott, csak az biztos, hogy sokáig.
Utolsó, miért nem használsz melltartóbetétet? Úgy nem kellene ezerszer átöltöznöd, csak száraz melltírtóbetétet tenni a melltartódba.
Nekem most lesz a lányom 16-án 7 hónapos és most is előfordul hogy szopizás alatt, vagy ha nagyobb szünet van akkor a lányom sírására elkezdek csöpögni. Reggel meg úgy folyik mintha csapból engednék ki a tejcsit. :)
De valami ingernek kell érnie amúgy napközben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!