5 perc alatt a 8 hós fiam ki tudja szopizni a melleimből a tejet? Másnál mennyi ideig tart?
Szia! Ez változó. Gyerektől függ, illetve attól, hogy éppen milyen éhes, mennyire könnyen jön a melledből a tej, ilyesmi.
Amikor szoptatsz és elengedi a melled, akkor nyomkodd meg, mintha fejnéd, hogy van-e még benne.
Vagy esetleg egy étkezést csinálhatsz úgy is, kifejed a tejet, hogy lásd, mennyi van benne és cumisüvegből adod oda. Ez nem lesz pontos mennyiség, mert a babák többet kitudnak szívni, mint mi fejni. Vagy mérd meg evés előtt és után is. A különbözet megmutatja, hogy mennyit evett.
Szerintem igen!Kislanyom 7 honapos es o is ot perc alatt vegez, pedig valamikor a kezdetek-kezdeten fel orakat logott a cicin, majd csak negyed orat, 10 percet most meg az 5-nel tartunk.
Es gondolom jol laskik, mivel meg tobbnyire a cici a fo taplaleka.
Simán, az én nagyobbik lányom is egy kis porszívó volt és az első hat hónapban havonta 1 kg-ot simán hízott mindig. Azóta is nagyobb a korabelieknél, bár ez nem ennek volt a függvénye, inkább genetika.
A második babám már "átlagos" ideig szopizott.
Szóval szerintem igen, ki tudja szopizni. De legjobb mérce, ha szépen hízik is mellette akkor 100% !
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!