Ha fogynék kb 25 kg-ot akkor a melleimből is fogynék?
Figyelt kérdés
A mellméretem 95E-s.
És jó lenne ha menne le azokból is mert nehezek.
2011. febr. 19. 20:15
1/11 anonim válasza:
Mindenhonnan megy! Én most kezdtem el fogyózni, most tartok az első 10esnél és mindenhonnan ment, persze minimálisan...
3/11 anonim válasza:
Onnan is megy le, hiszen zsírszövetből áll. Viszont ha túl gyorsan fogysz, lógni fognak.
4/11 anonim válasza:
Nekem 95 G s volt fogytam 19 kg a melleimből semmit 85G S KICSI ,NAGYOBBAT MEG NEM TUDOK VENNI
5/11 anonim válasza:
@20:40
Hogy csináltad, légyszíves mondd el!! :o
6/11 anonim válasza:
20:42 es ha jól értem te szeretnéd hogy onnan ne menjen le!!? Hát én a 90 napost csináltam de én igazából abban bíztam , hogy onnét megy le sok. De sajna nem megvert az én jó ISTENEM:-(
8/11 anonim válasza:
Huhh, nagyon köszi! Remélem, hogy beválik. Amúgy tornáztam korábban, akkoriban ment össze B-ről, A-ra a mellem..
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Már csak az akaraterőm kellene hozzá, hogy elkezdjem a fogyókúrát. Ami nagyon nehéz!
2011. febr. 20. 09:55
10/11 anonim válasza:
A mell leginkább kötőszövetből és tejmirigyből áll, zsírszövet nagyon minimális nők esetében. Ha inkább felsőtestre vagy hízékony, akkor nyilván oda is híztál, de minimális, inkább a hátadról megy majd le sok, így 95 E helyett kb. 85 E-s leszel, esetleg D-s. Nők nem igazán híznak mellre, terhesség alatt sem a plusz kg-tól lesz nagyobb a mell, hanem mert megduzzadnak a tejmirigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!