Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meddőség mikor és milyen...

Meddőség mikor és milyen körülmények közt léphet fel ha a fogyókúrázás szemszögéből nézzük?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, ha éhezel, anorexiás leszel, nem lesz menstruációd, és olyan sokáig tart ez az állapot, hogy meddő leszel.
2011. máj. 30. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a fura, hogy nekem pl. messze az anorexiás határ fölött is már leáll a havim. Egyszer betegség (természetesen nem anorexia) miatt lefogytam elég sokat, és elmaradt. Szerencsére sikerült visszaszednem, és rendbe jött minden.
2011. máj. 30. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy fogyókúrától nem lesz semmi baj, legyen az 90 napos diéta, level diéta, tojás diáta, Atkins diéta, stb..., szóval emiatt nem kell aggódni.

Az anorexiát ne szabad idekeverni, mert az nem fogyókúra, nem diáta, hanem BETEGSÉG.

2011. máj. 30. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy jártam, mint Palm! Drasztikus és hirtelen fogyás nem tesz jót a szervezetnek, vigyázni kell vele!
2011. máj. 30. 16:59
 5/5 bix ***** válasza:
alacsony zsírszázalékon tuti bekövetkezik. ettől függetlenül a fogyókúra alapvetően a hormonháztartásnak se kedvez, főleg a túlságosan radikális. általában azok szívják meg, akik rettenet alacsony szénhidrátot visznek be hosszabb ideig. a szervezet gyors ütemben bontja a zsírokat, de közben lehetnek ilyen mellékhatásai... normális, nem önsanyargató, hosszútávon tartható diéta és mozgásnak nem lehet ilyen káros következménye.
2011. máj. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!