Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó fogyókúra? Eddig -5kg.

Ez jó fogyókúra? Eddig -5kg.

Figyelt kérdés
Kb két hete: napi 2-4 óra séta, minden másnap hasizom erősítő gyakorlatok, elsőkön meg comb-fenék erősítő (gyakorlatok összesen kb fél óra) , az étrend meg nem különös: reggeli egy alma v narancs, ebéd ami van ithon-icipici adaggal eszek, és ennyi egész nap. Plusz2-3 liter víz. Ez hosszú távon beválik? mert edig 5kg adtam le...
2012. jan. 4. 17:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
hát ha jártál biológia órákra akkor tudhatnád hogy jó vitaminhiány lesz a vége stb mert azok nem vízben fognak oldódni .p
2012. jan. 4. 20:53
 12/34 A kérdező kommentje:
Pont azért csökkentettem almára a reggelit. Abban legalább van vitamin.
2012. jan. 4. 21:18
 13/34 anonim ***** válasza:
Akkor tovább előre a lenini úton, majd írd be azt is hogy mikor szedted vissza a dupláját, miután abbahagytad ezt a divatfogyókúrát.
2012. jan. 4. 21:23
 14/34 A kérdező kommentje:
:) kösz. Egy jó ideig nem fogom abbahagyni. :)
2012. jan. 4. 21:25
 15/34 A kérdező kommentje:
Amugy egyáltalán nem divat. Én találtam ki. És sztem félig-meddig egészségesebb mint a sok TÉNYLEG divatos mai agymenés.
2012. jan. 4. 21:26
 16/34 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Bár nem vagyok étkezési tanácsadó,de a nagymamám az. Ebből kifolyolag csak annyit tudnék hozzá fűzni ,h az előttem szóloknak igaza van amikor azt mondják, h ettől beteg leszel és ha abbahagyod kétszer annyi súly fog vissza ugrani Rád. A séta nagyon jó az egészségre és a torna is. De az étkezések legyenek normálisak , és a reggeli legyen bőséges. Ez az egyik legfontosabb! Igyál sok vizet és akár 3 havonta csinálj egy méregtelenítő kúrát (csalántea ,vagy áfonya).

2012. jan. 4. 22:26
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem tehetem bőségessé a reggelim, mert az ebédem már így is bőséges. Vizet sokat iszok: írtam: "2-3 liter víz" . A teák hízlalnak, már próbáltam. Itthon semmilyen más fogyókúrát, sőt egyáltalán FOGYÓKÚRÁT sem engedélyeznek nekem, és mivel az ebéd az egyetlen közös étkezés, az a legkevésbé feltűnő, ha abból keveset eszek, a többiről nuku.
2012. jan. 5. 09:23
 18/34 anonim válasza:
Látom nem értjük egymást... Am. nem hízlal a tea. De nem is akarok belebonyolodni , nyilvánvaló ,h nem fogod fel amit irnak.
2012. jan. 5. 11:46
 19/34 A kérdező kommentje:
Hogyne hízlalna, mondom szépen hogy kipróbáltam :D :D :D
2012. jan. 5. 12:20
 20/34 anonim ***** válasza:

jó, ez az utolsó hozzászólásom, mert már tényleg unom hogy ilyen mértékben buta emberek is léteznek.

attól, hogy a forró vízbe belelógatsz egy teafiltert, nem fogsz meghízni. gondolom, te cukroztad, mézezted, stb. vagy boltit ittál. de a filteres tea kalóriatartalma annyira elenyésző, hogy attól egyszerűen NEM TUDSZ hízni. ahogyan a fűszerek sem hizlalnak önmagukban... gondolj bele. ez egy csomag fűszer meg szárított virág stb., amiből kiázik az íze. ha így végiggondolod... szerinted hizlal...?

2012. jan. 5. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!