Ki fogyózik velem holnap reggeltől?
haha,második. :) inkább azt írd fel,hogy (már elkezdtem fogyózni :) "
170cm vagyok s így karácsony után 60kiló. :/ :) nem tudom hogy kezdjem,ne egyek?! :D több gyümölcsöt akarok enni.napi egyszer főétel.sok folyadék.meg jógázok s rubint rékázok.
te?:)
18éves vagyok.egyetem miatt úgy 200kmre vagyok családi háztól így hétvégén,ha otthon vagyok mindig kell ennem,hogy anyu boldog legyen. :D salátákat eszek,ugyanígy,mint te,hogy veszek pár cuccot felszeletem s kész is :) ha bűnözni akarok akkor majonézt is tolok rá vagy teszek bele virslit :D albiban nem jó sütőlap így egy mikró van,amit használhatok :) napi egyszer eszek főtt kaját,közben ugye csak gyümölcs-víz-tea(néha-néha csoki).Itthon tornázok csak. :)
nyáron kezdtem el fogyózni s 15kilót fogytam s most két ünnep között pici visszajött(jó mondjuk én hibám :D picit élveztem,hogy ehetek).
Uhh én is most szeretnék elkezdeni....10-15 kilót szeretnék leadni:)
Amúgy a virsli diétás, szóval azzal nem bűnözöl ;)
elkezdtem,igen. :)
más is? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!