Ez jó fogyókúra? Eddig -5kg.
Figyelt kérdés
Kb két hete: napi 2-4 óra séta, minden másnap hasizom erősítő gyakorlatok, elsőkön meg comb-fenék erősítő (gyakorlatok összesen kb fél óra) , az étrend meg nem különös: reggeli egy alma v narancs, ebéd ami van ithon-icipici adaggal eszek, és ennyi egész nap. Plusz2-3 liter víz. Ez hosszú távon beválik? mert edig 5kg adtam le...2012. jan. 4. 17:50
1/34 anonim válasza:
nálunk otthon tyümprőfalván ezt simán koplalásnak nevezik. de lehet nincs igazam várj, vannak rá még más kifejezések is... éhezés, vegetálás.
és a lexikon így írja le: A koplalás valamilyen ételtől, italtól, vagy mindkettőtől való tartózkodás bizonyos ideig. A koplalás lehet teljes vagy részleges, attól függően, hogy milyen típusú táplálákra vonatkozik, illetve hogy rövidebb vagy hosszabb időtartamú.
3/34 anonim válasza:
Ez egy értelmetlen szar. Sikerült már leadnod vele 3 kiló vizet, meg két kiló izmot. Egyenes úton a lebetegedés, kilójojó és elkeseredés felé.
4/34 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz...sajnos ezzel csak tönkreteszed magad.. Hosszú távon észre fogod venni hogy előjönnek komolyabb problémák. Vitaminhiány, alultápláltság, kimerültség....bőr/köröm csúnyulás.. folytassam?
5/34 A kérdező kommentje:
Az alultápláltságról jut eszembe, azt nem szeretném, de ezekszerint lesznek még minusz kilók? szupper !!! :)
2012. jan. 4. 18:22
6/34 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy a kenyeret, zsírosat és cukrosat mellőzöm!
2012. jan. 4. 18:27
7/34 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem koplalás, mert délben eszik rendesen, csak nem nagy adagot. A napi több óra gyaloglás biztos sokat segített a fogyásban.
8/34 A kérdező kommentje:
Köszi, végre valaki értékeli, amit csinálok :)
2012. jan. 4. 19:55
9/34 anonim válasza:
de basszus, megkérdezted tőlünk, hogy ez jó-e. mi azt mondtuk, nem. az, hogy egy dilettáns értékeli az idiotizmusodat, még nem jelenti azt, hogy nem fogsz belehalni az éhezésbe.
10/34 A kérdező kommentje:
VAgy te idiotizmus :DDD
2012. jan. 4. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!