Egy zacsi Nescafé 2in1 kávéban mennyi kalória van?
Nem akarlak elkeseríteni, de a nescaféban több a koffein...mint a rendes társában.
Mi hiányzik belőle, a cukor vagy a tejszín?
Érdekes. Mindegy :)
A cukor hiányzik belőle.
Első ne írj marhaságot olyant amiről fogalmad nincs! A Nescafé valódi kávéból van lefőzve és liofílizálva!Olvasd el a felíratot 100% valódi kávé!Jelentékeny kalória nem lehet benne, mi lenne az? Ha cukorral vagy tejporral van keverve csak annak a kalóriája van benne.
Vegyész
A koffein meg nem kalóriát képvisel hanem élénkítőszert.
Vegyész
Tisztelt Vegyészke,
nagy tudású vegyész az én szemembe már csak azért sem lehetsz, mert ilyen hangnemet sohasem ütnél meg, főként név nélkül. Ez alapvető etikett lenne:))
Egy pszichológus...
"mert ilyen hangnemet sohasem ütnél meg,"
Milyen hangnemet? Az első úgy írt valamiről hogy elemi fogalma nincs róla!Én még visszafogott voltam! Fogalma nincs hogy gyártják a liofil kávét.Buta dolog hogy pont ilyenek terjesztenek képtelenségete sok élelmiszerről adalékról pld az E számosakról. Mire jó ez?Én vagyok a rossz mert kikorrigálom a rémmeséket?Qui prodest? Nekem nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!