Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem? Ebben mennyi...

Sokat ettem? Ebben mennyi kalória lehet?

Figyelt kérdés

Reggeli: 250 ml kakaó

Tízórai: zott barackos joghurt + 1 répa

Ebéd: 1,5 rántott csirkeszárny

Uzsonna: zott barackos joghurt

Vacsora: 1 rántott csirkecomb + lencsesaláta

2012. jan. 3. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Sok... Nem mindegy milyen kakaó, milyen tejből, mennyi répa, hány g az a csirkeszárny meg comb...

De ha már így vezeted hogy miket eszel, akkor miért nem csinálod normálisan? Kakót lehet zsírszegény fekete kakóporral, édesítővel csinálni zsírszegény tejből, vannak light joghurtok, rántás helyett sütés, szárny és comb helyett csirkemell....

2012. jan. 3. 13:56
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, minek töröm magam, mondhatnám, hogy számold ki magad és tanuld meg, de ég bennem a segítés iránti vágy.

nem ettél rosszakat, nem ettől fogsz megdögleni, de elég kevés volt, reggelire tolj normális, akár magasabb kalória- és chtartalmú táplálékot, mert ez a legfontosabb étkezés. egy kakaó rohadtul nem elég és nem jó, és ezt nem úgy értem, hogy te most akkor éhes vagy-e vagy nem, hanem a szervezetednek nem elég. ha konkrét példát akarsz, egyél zabpelyhet tejjel, zabkását, tejbegrízt, tejberizst, mindenekelőtt gyümölcsöt (éhgyomorra főként, mert különben rárohad a többi kajára, akadályozza a táplálék automatikus bontását, erjedéésnek indul... pfuj)

joghurt nem a legjobb, ráadásul jó kis kcaltartalma is van a mennyiséghez képest, de nem halsz meg. én a helyedben egy szendót ennék.

húst nem rántunk, a lencsesaláta jó, de ebédre is kell hozzá valami sali vagy rizs.

reggeli kb. 17O-2OO kcal

t.ó-i: 125gos kiszerelés esetén 12O kcal + 1O-5O kcal mérettől függetlenül

ebéd: nem tudom mekkora volt de 5-6 dekás darab esetén 18O-22Okcal körül lehet

uzsi megint 12O

vacsi megint nem mondod a mennyiséget,de 2OO és 5OO kcal között bármennyi lehet, még emberi adagok és elkészítési módszerek közt is van ekkora különbség.

szóval ez a legdurvább esetben sincs 13OO kcal fölött, amire megint nem mondom, hogy jó-e vagy rossz, mert fogalmam sincs,mennyit mozogsz, és a méreteidet se árultad el... a másik, hogy nem tudom, minek kérded a kalóriát, ha nem tudod, hogy eszik-e vagy isszák.

na mindegy. a választ megkaptad

2012. jan. 3. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez SOK???

r, tejeskv, fél szelet vajas-szalámis szendvics, fél marék dió

t. tej, két merci csoki

e. lencsefőzelék benne főtt kolbásszal

u. banán

v. szendó - amivel épp megkívánom

uv. bögre mézes tej, meg még amit kívánok - szaloncukor, pogi, ilyesmi

2012. jan. 3. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:

szupiapro00 :

Akkor segíts, ha majd értesz hozzá. :)

Egy-egy adag rántott, hangsúlyozom RÁNTOTT (liszt, tojás, OLAJ) csirke megvan legalább 400-500 kcal. De ez nagyon minimum!!

A lencsesalátában pedig nem tudni mi volt, így ezt nem lehet kiszámolni.

Kérdező: A reggelit bővítsd ki, egyél tk kenyeret, vajjal felvágottal, zöldségekkel, zabpelyhet tejjel édesítőszerrel, stb...

Tízórait és az uzsonnát lehetőleg barackos joghurt helyett cseréld rendes barackra. :)

Vacsira pedig semmiképp sem egyél annyit (vagy többet), mint ebédre. Cseréld fel túróra, vagy valami könnyebre, pl magában a saláta.

Rántott cuccokat pedig csak ritkán egyél.

2012. jan. 3. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

hát javíts ki ha rosszul tudom, de a KFC-s (gyorséttermi!) csirkeszárnyakban, ami egy 6 dbos kiszerelés, 471 kcal van. persze a szárny is lehet egy hatalmas, élettől duzzadó vagy akár kémiai anyagokkal gigantikus méretűre oltott csirkének a szárnya, de azért szerintem nem árt, ha a realitásoknál maradunk. egy normál csirkeszárny max tenyérnyi, és a kérdező másfelet evett belőle. ígérem neked személyesen, hogy az sehogy se 5OO kalória.

a comb meg... lehet kábé annyi, de ha te se ismered a mennyiségeket és az elkészítési módot, akkor mi a fenének engem vádolsz dilettantizmussal?

2012. jan. 4. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!