Hogyan lehet mellre hízni? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Vékony testalkatú vagyok és kismellű. Az utóbbi hónapban leadtam 6kg-mot. Már szinte vékony vagyok, a koromhoz képest. A problémám, hogy a mellem fele akkora lett. Nem tudom, hogy mit csináljak... hízni viszont egyáltalán nem tudok, bármit is próbálok. Tudtok vmi tornát, vagy vmi ötlet (műtéten kívűl) hogy nagyobb melleim lehessenek?2012. jan. 2. 18:38
1/4 anonim válasza:
A mell mérete genetikai adottság, kicsit befolyásolja még az, mennyire vagy kövér, mivel zsírból van. De hiába hízol el, ha kicsi a melled, nagy sosem lesz belőle. Ez van.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék nagy melleket, csak az eredeti kismelleimet akarom visszakapni. mert most aki megtalálja a melleimet az zseniális, mert egyáltalán nincs semmi. :(
2012. jan. 2. 18:43
3/4 anonim válasza:
ugyan úgy, mint mindenhova: többet kell enni, mint amennyi energiára szükséged van.
4/4 anonim válasza:
A mellizomgyakorlatokkal csupán a mell kötőszövete alatti izomréteget erősíted, de ez egy árnyalatnyi eltérést jelenthet.
Enni kell... Egészségesen, de többet, mint amennyit "kéne". Ha hízol, a melled is nagyobb lesz. Ha fogysz, kissebb. Ez ilyen egyszerű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!