Milyen ételeket kell ennem ha hízni akarok? Egyrészt karra/mellre/hátra erősítek, másrészt biciklivel járok, és néha kimerültnek érzem magam, valami olyan kellene, ami változatos, és sok energiát ad, mellette hízni is tudok.
Figyelt kérdés
Konkrét ételek jöhetnek, mint például csirkecomb rizzsel. Ez állítólag az egyik alapja a testépítő étkezésnek. Mi van még?2011. szept. 4. 11:18
1/5 dirtboy válasza:
tessék itt vannak konkrét étrendek is: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm csak az a baj hogy én nem veszek semmilyen szert hanem természetes táplálékokat akarok enni.
2011. szept. 4. 14:03
3/5 A kérdező kommentje:
most azt hiszem találtam valami oldalt ami aránylag egyszerűen leírja:
tehát rizs,krumpli,lencse,bab, húsok közül csirke,pulyka, és tejtermékek (gondolom a tojás is), és a tészta. a búzakészítmények is ide tartoznak? mennyire előnyös például a kukorica bármilyen formábban?
és ezekből amiket lehet készíteni
2011. szept. 4. 14:09
4/5 anonim válasza:
figyelj én ezeket eszem nem épp a legtestépítőbb de erre futja
zabpehely+tejsavó+gyümölcs-turmixolva
joghurt+zabpehely
rizs+csirke/pulyka/hal/marha/sertés-soványabbak+párolt zöldség heti 2-3szor gomba/bab/lencse
lencsepüré/babpüré csirkével, tojással
túró zöldséggel
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez is jónak tűnik, a lényeg hogy ne napi 3 rizs+csirke legyen az étrendem, mert az nagyon egyoldalú
2011. szept. 5. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!