Változatos frizura hétköznapra?
Figyelt kérdés
Hosszú hajam van, kb derékig ér. Nincs frufrum. Mindig kiengedve hordom, mert kerek arcom van, és szerettem volna elrejteni. De rájöttem, hogy nagyon unalmas így. Úgyhogy jó lenne, ha minden nap, másféle frizurát tudnék hordani, de semmi ötletem sincs. Valakinek nincs valami tippje hosszú hajból kerek archoz?2011. szept. 18. 09:54
1/3 Hailey13 válasza:
én két hete minden nap máshogy hordom. mondjuk nekem félhosszú hajam van, de minnél hosszabb, annál több a lehetőség:)
egyenesítsd, göndörítsd, tűzd fel, középen választék, oldalt választék, fonások (rengeteg van..:D), copfokról ne is beszéljünk..:) de a hosszú haj szerintem akkor is nagyon szép, ha megmosod, és hagyod megszáradni. attól olyan laza hullámos lesz:)
2/3 anonim válasza:
ezzt érdemes megnézni : http://www.youtube.com/watch?v=o0hlDTYp03w egy , kettő hogy hajcsavarók, hajfonás északára reggel leegszerűsíti a dolgod. :))
3/3 anonim válasza:
Nekem is kerek arcom van. A fru-fru részem kb. az államig ér, azt a részt szoktam picit megtupírozni és középen hátrafelé picit puposan felcsatolni. Optikailag nyújtja az arcom. Még szokott lenni féloldalra csapott frufrum is. ilyenkor oldalt van elválasztva és ahhoz van igazítva. Sztem az is jó kerek archoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!