Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, mellre szeretné...

Mit csináljak, mellre szeretnék hizni?

Figyelt kérdés
Semmi bajom nincs a testemmel nem vagyok kövér de szeretnék még egy kicsit mellere hizni. Mit tanácsoltok mit egyek,mikor,hogy! Vagy mást!
2010. febr. 5. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
találj ki valamit és oszd meg velünk is, az egész világggal, de előtte védesd le, mert erre még nem jött rá sajnos senki :(
2010. febr. 5. 15:40
 2/8 A kérdező kommentje:
:s
2010. febr. 5. 15:49
 3/8 anonim válasza:
92%
Szia! Nem tudom nekem hogy sikerül, de ha hízom, akkor mellre és fenékre főleg. Szerintem genetika:S De mivel nincs nagy cicim, ezért meglátszik rajta ha hízom, ha fogyok. Sajna nem tudom, miért van így, nem eszem semmi különlegeset, amitől ez lehetne:S
2010. febr. 5. 15:58
 4/8 anonim válasza:
80%
Edzel mellre,nezz utana mik azok a gyakorlatok. Egy ismi csaj csinalta es szembeotloen javult! Lehet persze nem lett nagyobb csak maskepp alt,de kivulrol,polon keresztul,nagyot valtozott
2010. febr. 5. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos a mell egy olyan testrészünk amin nem tudunk növelni, ez 100%-ig alkati, és genetikai tulajdonság. Ezért van az, hogy a híres személyi edzők szinte kivétel nélkül kénytelenek megcsináltatni a mellüket.

Nálunk anyukámon kívül mindenkinek picike melle van, természetesen én se anyukám génjeit örököltem. :D Ha hízok hasra, és fenékre, valamint combra hízok, mellre semmit. Kamaszkoromban zavart, de mostmár egyáltalán nem zavar, diétázhatok amennyi jólesik, vagy hízhatnék amennyit akarok ugyanakkora maradna, szóval akkor már inkább vagyok vékonyabb. :)

Egyetlen megoldás van, fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert szerintem akármilyen csodálatos a mellplasztika, én soha nem lennék képes alávetni magam egy ilyen fájdalmas kezelésnek, meg amit egyszer el-vagy megvágnak sose lesz olyan mint az eredeti. Szép a pici mell is, de neked saját magadnak kell elfogadnod.

20 L

2010. febr. 5. 16:15
 6/8 anonim válasza:
7%

Ez egyszerü:)menj és pumpáltasd fel:D

(Zsoka)

2010. febr. 5. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Áruljátok el, hogy miért rossz válasz az, hogy fogadja el magát olyannak amilyen?
2010. febr. 6. 06:49
 8/8 anonim válasza:
92%
Én tudom! Egyszerű logika, és tudás-keverék. Hízni szeretnél mellre. A mellben van zsírszövet is, ezért fontos, hogy legyen rajta az is. De! ismered az ösztrogén nevű hormont? Na, ez növeszti az emlőket, menstruációkor is termelődik belőle, de nem túl sok. Ezért (mivel nekem sincs mellem) rákerestem google-n az ösztrogén-tartalmú ételekre, és kidobott pár oldalt. Egyél sok hüvelyes zöldséget, árpát, ha tudsz, meg szóját.
2010. ápr. 2. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!