Mit csináljak, mellre szeretnék hizni?
Sajnos a mell egy olyan testrészünk amin nem tudunk növelni, ez 100%-ig alkati, és genetikai tulajdonság. Ezért van az, hogy a híres személyi edzők szinte kivétel nélkül kénytelenek megcsináltatni a mellüket.
Nálunk anyukámon kívül mindenkinek picike melle van, természetesen én se anyukám génjeit örököltem. :D Ha hízok hasra, és fenékre, valamint combra hízok, mellre semmit. Kamaszkoromban zavart, de mostmár egyáltalán nem zavar, diétázhatok amennyi jólesik, vagy hízhatnék amennyit akarok ugyanakkora maradna, szóval akkor már inkább vagyok vékonyabb. :)
Egyetlen megoldás van, fogadd el magad olyannak amilyen vagy, mert szerintem akármilyen csodálatos a mellplasztika, én soha nem lennék képes alávetni magam egy ilyen fájdalmas kezelésnek, meg amit egyszer el-vagy megvágnak sose lesz olyan mint az eredeti. Szép a pici mell is, de neked saját magadnak kell elfogadnod.
20 L
Ez egyszerü:)menj és pumpáltasd fel:D
(Zsoka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!