Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek neki szép az alakja?

Szerintetek neki szép az alakja?

Figyelt kérdés
Ezt az alakot céloztam meg magamnak, szerintem nagyon szép, és úgy érzem ilyet az enyémből könnyen "csinálhatok". [link]
2012. jan. 2. 15:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szül egy-két gyereket és már csak emlék lesz ez az alak. EGyébként túl vékony.
2012. jan. 2. 17:08
 12/16 anonim válasza:
42%
Dehogy túl vékony ez a lány... Nem a legszebb az alakja d egyáltalán nem túl vékony, hát azért látszik a bordája mert kihúzza magát. A túl vékonyhoz ennek a lánynak köze sincs.. Ezt tényleg a ducibbak mondhatják mert ha meg husis lenne mert vastagabb karja akkor meg az lenne h kicsit husis... Mutatok nagyon vékonyat [link]
2012. jan. 2. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Vékony? Szerintem meg vádliban és combban még erős is ahoz képest hogy itt egyesek el vannak szörnyülködve rajta hogy milyen sovány.

Amúgy amit ki lehet hozni a csaj adottságaiból az ki van hozva.

2012. jan. 2. 17:20
 14/16 anonim válasza:
Sőt meg látszik a hasán egy kis pocak is.. Aki azt mondja túl vékony nem ért hozzá. Az oké relatív hogy tetszik-e meg szép-e, de teljesen jó formában van a lány. Oké nincs melle meg stb...
2012. jan. 2. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is túl vékony, nem tetszik.
2012. jan. 2. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rossz, a képen a hasa kicsit fura. Nem tudom eldönteni, hogy kockák, bordák, vagy csak rossz fényviszonyok miatt. Amúgy a kockás has szerintem nem nőies, én a "sima" lapos hasnak vagyok a híve.
2012. jan. 11. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!