Szerinted szép Kim Kardashian alakja? Nem kövér ez a nő véletlenül?
Nekem egyáltalán nem jön be azokon a képeken, amin nincs kiretusálva, szerintem még nem is igazán teltkarcsú, sokkal inkább duci. Ok, homokóra alakja van, de ha nem lennének ekkora mellei, egyáltalán nem nézne ki így.
Szerintem kövér, megvallom őszintén.
A szilikon sokat dobott rajta az biztos. Az simán látszik ahogy a bikinifelső csak úgy vág bele a hájába.
Viszont igen szerencsés mert ilyen sok hájjal is még egész jól néz ki a homokóra alkata miatt.
Viszont azért tuti erősen naribőrös is lehet élően.
Sok fele ilyen "kövér" lány/nő szeretne szerintem ilyen lapos hasat.
Lehet, velem van a baj, de ezt a nőt úgy, ahogy van, tökéletesnek látom. (Utálom, gyűlölöm, rühellem a szilikont, a mű dolgokat. Ennek ellenére mégis...)
Kövérnek nem mondanám.
Van rajta háj rendesen,de a szerencsésebb genetikája miatt relative jó helyekre hízik (fenék,comb).Ettől függetlenül ezeket a sztárfotókat agyonretusálják,innen onnan lefaragnak,bőrhibákat eltüntetik,szóval nem a sztárfotókhoz kell mérni egy átlagembernek magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!