Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted szép Kim Kardashian...

Szerinted szép Kim Kardashian alakja? Nem kövér ez a nő véletlenül?

Figyelt kérdés

Nekem egyáltalán nem jön be azokon a képeken, amin nincs kiretusálva, szerintem még nem is igazán teltkarcsú, sokkal inkább duci. Ok, homokóra alakja van, de ha nem lennének ekkora mellei, egyáltalán nem nézne ki így.

[link]

Szerintem kövér, megvallom őszintén.

2011. dec. 12. 21:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon szép alakja van. Akkor is az lenne, ha pici mellei lennének.

Nem kövér, bár van rajta pár pluszkiló. Ha ledobna mondjuk 5 kilót, bombanő lenne.

2011. dec. 12. 22:39
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit könnyelműen használják néhányan manapság a "kövér" és "undorító" szót.
2011. dec. 12. 22:51
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.. nőként én úgy látom, hogy tök jó alakja van. Van feneke, melle, homokóra az alakja. És hasán sincsenek nagy zsírpárnák...

Szerintem egy ilyen nő sokkal szebb mint a mai fiús kinézetű lánytrend, ahol a csontokat meg lehet számolni.. :)

Nem véletlenül tanultuk anno biológia órán, hogy a nők testfelépítésükben zsírosabbak a férfiaknál. Úgy tűnik, hogy ez a normalitás kezd eltűnni...és egy ilyen szép nőt kezdenek a férfiak kövérnek látni?

Szerintem ez szomorú..

Az egy dolog, hogy nem jön be, de kövérnek meg undorítónak titulálni. Most komolyan?!

2011. dec. 12. 23:02
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ma Magyarországon millió nő tenné össze a kezét imát rebegve az úrnak ha így nézhetne ki.

Nagyon tudom sajnálni azokat a nőket, akik csak állandó kritikával tudják illetni a másikat....nekem ez mindig furcsa volt....

2011. dec. 13. 07:03
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

11. vagyok

Még annyit, hogy meg lehet nézni hány lájk és diszlájk van a kép alatt. Ez mindent elmond.

De azért azt hozzátenném, hogy így fürdőruhában jól néz ki egy ilyen alakú nő, na, de hogy nézni ki miniszoknyában.

Elárulom nagyon nem állna jól neki, mert ahhoz túl széles a csípője. Tehén hatású lenne. A lábai jók, miniszoknyával is vállalhatók, csak a nagy csípője miatt állna neki bénán.

2011. dec. 13. 07:44
 16/35 anonim ***** válasza:
52%
De azért nőként ugye szabad azt mondanom, hogy ez az alak nekem nem tetszik? A mellét nem veszem figyelembe, mert szilikon, az összes többi része pedig nekem hájas és a csípője is túl széles. Nem az fog nekem tetszeni, ami a pasiknak is tetszik, ezért vagyok nő és én sem a csontsovány alakot látom ideálisnak, de nem is ezt, nem is az izmosat.
2011. dec. 13. 12:50
 17/35 anonim ***** válasza:
80%
Tokeletes noies slakja van. az egyik legjobb csaj. nagy kerek popsi.ringo csipo. vekony derek.nagy cicik aaaaa
2011. dec. 13. 13:13
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt az alkatot csak a répán tengődő tinilányok nevezik kövérnek. A férfiak meg ált. mind szépnek tartják.... -.- nem értem mire kell fikázni. Ez egy nő teste, nem egy csitrié, ennyi. És nem egy túlsúlyos, egészségtelen női test.
2011. dec. 13. 15:19
 19/35 anonim ***** válasza:
43%

Az fikázás, ha nekem nem tetszik? Mit írjak, ha tényleg nem tetszik, semmit? Akkor meg itt olyan vélemények lennének, mintha mindenkinek tetszene, pedig nem. Van az az alak, ami nem csontos, hanem formás, de az számomra nem EZ.

És ezt nem ez alapján az egy kép alapján mondom, hanem láttam róla többet, a csípője és a feneke túl széles és nagy ahhoz, hogy tetsszen.

Bocs hogy nekem nem ez az álomsegg

[link]

[link]

[link]

Nem kell répán élni ahhoz, hogy ezt NAGYnak tartsam.

2011. dec. 13. 15:35
 20/35 anonim ***** válasza:
32%

Ezen a 3 utolsó fotón tényleg dagadt.

De tényleg, ami a lényeg, már írtam, hogy levetkőzve, fürdőruhában nem mutat rosszul egy teltebb nő, de felöltözve, főleg szoknyában elég gáz.

A szoknya, főleg, ha mini, kissé szélesíti az alakot, egy férfi sem örülne ha a párja mellette tehénkedne miniszoknyában. Mindegyikük azt mondaná, hogy szívem, ezt ne vedd fel, nem áll jól.

Szoknya csak a vékonyaknak való. Felöltözve csak egy vékony nő néz ki jól, míg fürdőruhában akár egy husibb is.

2011. dec. 13. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!