Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted szép Kim Kardashian...

Szerinted szép Kim Kardashian alakja? Nem kövér ez a nő véletlenül?

Figyelt kérdés

Nekem egyáltalán nem jön be azokon a képeken, amin nincs kiretusálva, szerintem még nem is igazán teltkarcsú, sokkal inkább duci. Ok, homokóra alakja van, de ha nem lennének ekkora mellei, egyáltalán nem nézne ki így.

[link]

Szerintem kövér, megvallom őszintén.

2011. dec. 12. 21:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon látszik a fenekén, hogy zsíros. Abszolút nem lehet feszes azon a részen.
2011. dec. 13. 15:52
 22/35 anonim ***** válasza:
95%

"Szoknya csak a vékonyaknak való. Felöltözve csak egy vékony nő néz ki jól, míg fürdőruhában akár egy husibb is."

Hát, ez elég nagy baromság, ne haragudj. Nyilván egy teltebb nőn, akármit vesz fel, látszik, hogy van rajta felesleg. De attól még fel tud öltözni ízlésesen, és nézhet ki jól.

De ezzel már nagyon eltértünk a témától, mert ez a nő továbbra sem kövér. Ha mondjuk Queen Latifahra mondaná ezt valaki, azt megérteném, de hozzáteszem, ő is tud szép lenni.

Mondhatod azt, hogy neked nem tetszik ez a testalkat, meg te nem ilyet szeretnél, de a kövérség nem itt kezdődik.

2011. dec. 13. 15:58
 23/35 anonim ***** válasza:
41%
Az ennyire széles csípő nem néz ki jól felöltözve, Kimről is van egy csomó ruhás kép és óriási a feneke. Ekkorát élőben csak egyszer láttam és szerintem nagyon rossz még akkor is, ha arányaiban nincs rossz alakja meg fürdőruhában jól néz ki.
2011. dec. 13. 16:33
 24/35 anonim ***** válasza:
73%

De még mennyire kövér...

Hát hol vannak a kilógó bordák?

Hol van a rés a combok között?

És hol a lapos segg, meg a beesett mellkas?

Fújj... Gyorsan álljon neki fogyózni, különben....

Istenem.....

2011. dec. 13. 17:04
 25/35 anonim ***** válasza:
90%

"egy férfi sem örülne ha a párja mellette tehénkedne miniszoknyában. Mindegyikük azt mondaná, hogy szívem, ezt ne vedd fel, nem áll jól. "

hordok szoknyát (más okból, de nem szeretem), eddig kb minden pasim szóvá tette, hogy miért nem, és kérték, hogy vegyem fel. És örültek is neki.

Pedig kb 70 kg voltam akkor... Ennyit a hülyeségedről, azért, mert neked ez a véleményed, ne akarj más fejével gondolkodni...

Kim pedig még krumplis zsákban is csinos lenne;-P

2011. dec. 13. 17:10
 26/35 anonim ***** válasza:
21%
Te meg el is hitted, hogy komolyan gondolják, na, ehhez is butaság kell.
2011. dec. 13. 18:59
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Te b+ hú de keményet mondtál...

Ne akarj már mindenkinek a fejébe látni, nincs mindenhol olyan sötétség, mint a tiedben, még csak össze sem hasonlítható:-D

(Ha valakinek valami nem tetszett, megmondta a szemembe, ez alapján nem hiszem, hogy...

Ja, vagy magadból indulsz ki, mikor szeretkeztek a pároddal, csak te hiszed azt, ő valójában csak kefél. És mikor azt mondja, szeret, az exére gondol... Hát elég sz@r lehet:-D)

2011. dec. 13. 21:34
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Férfi ismerőseim nagy részének bejön a hölgy, érdekes, hogy főleg a lányok húzták rá a szájukat.

A nők frusztrálják egymást ezzel a hudekövér hülyeséggel.

2012. jan. 9. 13:31
 29/35 anonim ***** válasza:
27%

27.

Te jó ég, hogy te milyen bunkó vagy! :D Kilóg a kapa a szádból, ezt a stílust. Biztos, hogy dagadt is vagy, azért vagy így felháborodva.

2012. jan. 9. 13:38
 30/35 anonim ***** válasza:
Na, beletaláltam a dologba, különben nem ragadtál volna itt le, nem szitkozódnál... Szánalmasak a próbálkozásaid, de az értelmi szintedre való tekintettel én elnézem neked, és nem bántalak, van elég problémád nélkülem is...
2012. jan. 9. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!