Szerintetek neki szép az alakja?
Figyelt kérdés
Ezt az alakot céloztam meg magamnak, szerintem nagyon szép, és úgy érzem ilyet az enyémből könnyen "csinálhatok". [link] 2012. jan. 2. 15:43
2/16 anonim válasza:
nem, szerintem ez baromi vékony, főleg a felsőteste... még a combja el is menne, ha lenne rajta izom, de kiállnak a bordái :S a csaj meg... hát ezzel a barna bőrrel és az ízléstelen fejével + a felnyomott melleivel inkább valami alien-re hasonlít.
3/16 anonim válasza:
De sok problémád van szegény kislánnyal! :)
Az igazi szépség belülről fakad különben is! :)
4/16 anonim válasza:
Szerintem jó alakja van.Aki azt mondja hogy ez baromi vékony meg egészségtelen annak biztosan sertés alakja van.
5/16 anonim válasza:
Nem értem miért lenne attól dagadt valaki, hogy nem jön be az ilyen alak. IQ betyárok. -.-
6/16 anonim válasza:
nincs sertés alakom, nyugi, csak van önálló véleményem. azt csak szabad, nem?
7/16 anonim válasza:
Abban egyet értek veled hogy nem szép a bőre ,rosszul van rajta a melltartó.De az alakja volt a kérdés ami szerintem szép.
9/16 anonim válasza:
Gratula, pont egy tök anorexiás csajt kellett választanod? Semmi izma, semmi alakja... :(
Hajrá!
Ja, még mielőtt vki megszólna, én is így nézek ki, és utálm magam miatta.
10/16 anonim válasza:
ma 16:28
Persze, hát egyértelmű... Ha meg pasi, akkor biztos nem jut neki ilyen, és azért szólja le.
Ez a profi logika b+...
Aránytalan az alakja. Túl hosszú és vékony a felsőteste a lábakhoz képest, a mellei is elég furcsák, szóval szerintem sem szép az alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!