Szerintetek Zsófinak a való világból szép alakja van? Hogy lehetne nekem is olyan?
Helló!
Szerintem nagyon szép az alakja kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Rajtam kb.4kiló felesleg van,most tornázom és diétázom.Ha lement a 4kiló,és még utána is fogyózom lehet olyan alakom?
Nekem nagyobb mellem van,szóval pont olyan szerintem nem lehet,mert genetika miatt ilyen,de ha fogyok talán megy le a mellemből is(remélem).. fogyhatok belőle?
ja és még annyi ha tudnátok valamit ajánlani,hogy legyek olyan szép vékony azt írjátok le lécci.
Előre is köszi.
zsófinak? barátom szerint semmi nőies alakja nincs olyan mint egy deszka. szerintem is. giginek és anikónak sokkal jobb alakja van.
ha eleve nem olyan az alakod mint az ővé akkor sosem leszel olyan, ő az a tipikus ropi alkat. :) persze keményen diétázhatsz akkor lemegy minden felesleg de szerintem ne akarj olyan alakot mint az övé.
És ne fogyózz, egyél rendesen, súlytartásra meg a sport kell.
Sport+fogyókúra nem kompatibilis egymással.
Ha rendesen eszem akkor sem eszem sokat.
Az edzés pedig egész életemben megvan:)
Főleg itthoni aerobik, heti 5-6× 1/1,5óra
csak mostanában nem volt időm és elhanyagoltam magam sajna:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!