Mit csináljak ha az ünnepek alatt visszahíztam 1 kilót? :S
Csak 1 kilót? De jó neked! :D
(Egyébként meg vicc volt a kérdés? 1 kiló, ami a pár napig tartó szokásosnál több evés miatt jött fel, az úgy nagyjából két nap alatt fog eltűnni rólad, mikor visszaállsz a rendes menetrendre.)
Rám 3 kg jött vissza (a leadott 15-ből), úgyhogy örülj neki, hogy neked csak 1...
És igen, folytasd, amit előtte csináltál... (Értelemszerűen én is ezt fogom tenni...)
En is 1 kilot hiztam. Epp ma mertem meg magam, es nagyon idegesito mert az unnepek elott fogytam par kilot.
Vigyaztam mennyit eszek mibol es megis hiztam egy kilot.
Uzenem az egyik valaszolonak, hogy ez bizony nem vicc, ha megkerdeztek, bar jo lenne, ha ugy lenne ahogy mondta, vagyis hogy normalis etrenddel 2 nap alatt visszaall az azelotti suly.
Hogy mit csinalhatsz kerdezo?
Egyel kevesebbet es egeszsegesen. Ne lakjal el. Kerult az edesseget, zsiros kajakat, sult kajakat, konzerveket. Ne nassolj. Ha ehes vagy az etkezesek kozott egyel egy almat vagy egy narancsot (ne banant!). Na meg nem utolso sorban, mozogj!
En az unnepek soran nem ettem ugy, hogy ellakjak, nem ettem sok edesseget, de nassolni nassoltam es a mozgas kevesebb volt, de csak az utobbi egy napon. A tegnap ha nem voltam kint egy kiados setara mint a tegnap elott mikor setaltam 40 percet, tancoltam gyorsabb ritmusu zenere kabe egy felorat. S ma reggel megis azt latom, hogy egy kiloval tobb vagyok!!!!!!!!
Szerintem a nassolas cseszte el a dolgokat meg hiaba ettem mertekkel, mert tobb finom kaja volt. Es ehhez kepest a mozgas ugy latszik nem volt elegseges.
Utalok tornaszni, en a gyorsabb setat szoktam alkalmazni inkabb, meg a tancot. Ezzel fogom folytatni de ehezni nem fogok mint egy hulye.
Sok sikert!
26L
27.-e óta minden nap megnézem hány kiló vagyok.
28.reggel:56.9
29.reggel:57
30.erggel:57.1
31.reggel:57.2
1.reggel.:57.8
2.reggel:57.5
én ezt nem értem.most mi van?xd
Semmi nincs.
Ne mérd magad minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!