Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Főve nem jó enni a zöldségeket?

Főve nem jó enni a zöldségeket?

Figyelt kérdés
Mindig csak párolt zöldséget írnak. Én nagyon szeretem a zöldséglevest, sok főtt répával meg kelkáposztával, az nem jó? Persze tészta nélkül.
2011. dec. 30. 10:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Emberek! Az és csak az volt a kérdés, hogy diétás marad-e a zöldség főzve is! Nem kért véleményt arról, hogy szerintetek hogy kéne ennie inkább! Egyszerűen nevetséges ez a "térítés", ami itt megy! Egyetek ti állandóan csak és kizárólag állításotok szerint egészségesen, tanácsokat meg annak osztogassatok, aki kéri!

A kérdésre válasz: persze, hogy ugyanolyan diétás marad, a főzéstől nem kerül bele több kalória! Valóban a vitamin kissé "kifőződik" belőle, de - feltételezve, hogy nem ez lenne egész életed egyetlen vitaminforrása - nem fogsz belehalni ebbe!

És megnyugtatlak: nekem úgy sikerült több, mint 10 kilót lefogynom, hogy MINDEN kedvencemet ettem (értsd: rántott hús, bolognai makaróni, csoki(!)...), csak odafigyeltem a mennyiségre, és kész. Tudom, hogy lehetne egészségesebben is, meg nem a nagykönyv szerint csináltam, de nem érdekel, nekem jó így!

2011. dec. 30. 12:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is jó a Trabant is sőt nem értem minek jobb kocsi amikor az is elgurul!
2011. dec. 30. 12:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem azt mondta, hogy mostantól kizárólag rossz dolgokat enne! Miért csak végletekben lehet gondolkodni?

Vagy valaki tényleg képes az egész életében csak párolt zöldséget enni? Én meghalnék...

2011. dec. 30. 12:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Bírom aki beFRÖCSKÖL ide, hogy szeretne a lehető legrövidebb idő alatt lefogyni, megkapja a tanácsokat, hogy párolt, vagy nyers zöldségekkel lehet. Majd erre jön a visszahörgés, de hát ő azt nem szereti, meg az XY Józsi is lefogyott pedig ő ugyanazt a csülkös babot ette csak kevesebbet! Még jön is egy megerősítő szerencsétlen aki ezt szajkózza! Erre a kétségbeesett fogyókúrázó szépen elkezd magának engedményeket tenni, és még lassabban, még kevesebbet fogy! Nem azt mondom, bárhogy le lehet fogyni, nem kell nyers répát zabálni, de akkor mondjuk a 12 hétből lesz 26! Valaki azt már nem várja ki, és azt mondja: szar a diéta, inkább leszek dagadt! Ezt kéne felfogni!
2011. dec. 30. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Ki mondta itt, hogy a "lehető legrövidebb idő alatt" akar lefogyni??

És egy szó nem esett csülkös bab zabálásról. Vagy szerinted a főtt zöldség ugyanaz a kategória?

Na jó, ebből kiszállok, itt egyesek szerint vagy állandó zabálás vagy nyúlkaja van csak, átmenet meg nem létezik...

2011. dec. 30. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!