A zöldségeket miért csak főve szabad enni?
Figyelt kérdés
2006. nov. 17. 16:53
1/2 anonim válasza:
keményítő napon azért kell megfőzni a zöldséget, mert állítólag a főzéstől lesz benne (több) keményítő. És akkor az a fontos. Pl.: régen a burgonya főtt levével sűrítettek ételeket, mert abban sok a keményítő.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan eheted nyersen,párolva,főve egyaránt,és igen ha sokat eszel belőle ez is laktató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!