Szoptatós anyukák milyen zöldségeket gyümölcsöket ehetnek ami nem puffasztja a babát? Tényleg nem szabad barackot enni, barack levet illetve szénsavas vizeket inni?
Az előttem szóló jól írta: kerüld a klasszikus K betűsöket (karalábé, karfiol...), valamint a hüvelyeseket. Nem árt mellőzni az aprómagvas gyümölcsöket sem (málna, szeder, eper...). És tényleg ne igyál szénsavas italokat, nem szeretik a babák, fáj tőlük a pocijuk. Az én babám a tököt nem bírja, de a cukkinit igen, azt ehetek. De tényleg próbálkozz, kis adagokban, azzal, ami jól esik.
8 hetes baba anyukája :)
Az alap kerülni való, amit leírt az előttem válaszoló. Viszont nekem kerülnöm kell a hüvelyeseket is (bab, borsó...), a gombát sem bírta szegénykém, a töktől nem volt bajunk.
Szénsavasat ne! Nekem gyümölcsléből is csaka szűrtet ajánlotta a dokinő... és pont az őszilétől volt nekünk nagyon hasfájós a pici. Így maradt az almalé, mentes víz, teák, alkohol mentes sör szénsav nélkül. :)
Kísérletezd ki nálatok mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!