Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futással lehet fogyni?

Futással lehet fogyni?

Figyelt kérdés
15 kg felesleg van rajtam és gondoltam neki fogok és kijárok a szigetre futni!Azt szeretném tudni hogy ettől egyáltalán fogok e fogyni, hisz gondolom izmosodni fogok és ugye az izom nehezebb mint a zsír, éppen ezért félek attól, hogy fogyás nem fog bekövetkezni :(
2009. máj. 20. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Rajtam is volt felesleg még van is ,de közel se annyi,mint volt :) . Én is futással ,felüléssel, súlyzózással, taposógéppel fogytam. Tény, hogy izmosodsni fogsz, de én soha nem a kg-kal foglalkoztam, hanem a cm-kel. Nekem az mérvadóbb, hogy 15 cm-t fogyott a derekem, mint az hogy hány kg fogytam, nem is tudom ,mert nem nagyon mérem magam. A látvány úgyis a cm-en van :) . A futás jó, de legalább napi egy órát kocogj, ha nem megy,akkor először jó az is, ha gyorsan gyalogolsz egy órát, aztán jöhet a kocogás. Tarts pihenő napot is nem kell minden nap menni.

Sok kitartás kell, de az első cm-nél meg jön az önbizalmad, és a kedved :) .

2009. máj. 20. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen! A lényeg, hogy ne fuss gyorsan, csak kocogj. Akkor jó, ha nem kapkodod a levegőt, hanem még tudsz rendesen lélegezni. A zsírégetéshez oxigén kell, ezért fontos, hogy kapjon a szervezeted. Kitűnő a gyors séta is. Viszont arra figyelj, hogy fokozatosan emelve kocogj egyre többet, és egy idő után már min. 40 percet tudj kocogni vagy gyalogolni. A lábad lehet, hogy fog izmosodni, formálódni, de az nem baj. A lényeg, tényleg az, hogy ne gyors tempóban fuss,mert az már nem zsírégetés.
2009. máj. 20. 14:36
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...tudom mondtátok hogy a centik fontosabbak de tényleg 15 kg felesleg van rajtam :( :S
2009. máj. 20. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Na és? Ne a kg-val foglalkozz!

Lehet, hogy csak 7 kg-t fogsz fogyni, de az látványosabb, mert sportolással izmot építesz, koplalással pedig sorvasztod. Lehet, hogy diétával, koplalással könnyebb leszel, de a sporttal ki is nézel valahogy...

2009. máj. 20. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen fogsz,szerintem is jó és hatásos sportot választottál
2009. máj. 21. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, fogsz fogyni! Kitartás! És tojd le magasról a kilókat. Rajtam is nem kevés a felesleges, de én már belefáradtam a mérleg okozta lelki válságokba. Ma már fontosabb az, hogy beleférjek majd eg M-es ruhába, mint hogy 60 kg legyek.
2011. aug. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!