Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik az a diéta ahol evés...

Melyik az a diéta ahol evés előtt citromos vizet kell inni?

Figyelt kérdés
vki csinálta már?eredmény?
2009. máj. 19. 19:21
 1/4 anonim válasza:
100%
Én nem evés előtt ettem, hanem amikor szomjas voltam, vagy kicsit haraphatnékom volt, mert megkívántam ittam citromleves vizet. 2,5 hónap alatt fogytam vele 12 kilót!!! [úgy hogy keveset ettem és rengeteg citromos vizet ittam mert telit] és nem híztam vissza!!!! SEGÍT! Ez az én tapasztalatom. [72 kiló voltam, nyári szezon, 60 kiló lettem őszre] Ilyenkor melegben jó, mert nem kívánom annyira a zsíros kajákat, és rengeteg gyümölcsöt lehet enni.
2009. máj. 19. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Idéznék az előttem szóló írásából: "úgy hogy keveset ettem és rengeteg citromos vizet ittam mert telit"

Tehát attól, hogy te citromos vizet iszol ebéd előtt, nem fogsz fogyni. Ő sem attól fogyott gondolom, hanem főleg a diéta miatt. A citromos víz csupán az emésztést segíti, ahogy pl. az almaecet is, van akinél nem válik be. Max. még annyi, hogy egy picit csökkenti az étvágyat. Fogyni csakis megfelelő táplálkozással és sporttal lehet.

Én pl. minden étkezés előtt iszom citromleves vizet, sajnos mégsem vagyok 45 kg.

2009. máj. 19. 21:47
 3/4 maundrel ***** válasza:
a citromos víz nincs külön diétához szabva, bármelyikben használhatod. ihatod étkezés előtt, vagy akár egész nap...csak azért ne vidd túlzába.. :)
2009. máj. 19. 22:12
 4/4 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: ne rakjál sok citromlevet a vízbe, mert megfájdulhat tőle a gyomrod. Legalábbis nekem sokszor megfájdult. Mellőzd a zsíros ételeket és egyél sok gyümit, mozogj többet, az segiteni fog!
2009. máj. 20. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!