Kiszámítottam, hogy a súlyomnak megfelelően mennyi szénhidrát, fehérje kell. Ha ezt tartom, akkor fogyok, vagy vegyek el belőle?
Figyelt kérdés
Úgy számoltam, hogy a testsúlyomat a fehérje esetében beszoroztam 2,5-tel, szénhidrát esetében pedig 1,5-tel. A grammot, ami kijött, akkor kell ennyinél tartanom, ha meg akarom tartani a súlyomat, vagy akkor is mehet, ha fogyni akarok? Tehát ne vonjak le a szénhidrátból?
l/20
2011. dec. 24. 11:39
1/2 anonim válasza:
ez általánosítás, nem veszi figyelembe a személyes jellemzőidet, fizikai aktivitásodat, életmódodat.. annyit kell levonni belőle (ha kell) hogy kényelmes ütemben fogyj. hivatalosan heti durván 1 kilót, ami persze lehet több/kevesebbe az első hetekben, de hosszú távon ezt talán a legcélszerűbb tartani. ez lehet ennyi étellel is megtörténik, lehet csökkenteni kell a szénhidrátot. azt kb. 50 grammonként szokták, 1 hét múlva mérés, eredmény mi? visszaellenőrzés, elég volt-e a csökkentés, sok volt-e..
2/2 A kérdező kommentje:
Jójó, köszi! :)
2011. dec. 24. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!