Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 20 kilót?

Hogyan fogyjak le 20 kilót?

Figyelt kérdés

Egy 15 éves lány vagyok és elég túlsúlyos. 165 centihez 77,4 kg. Mozogni és normálisan étkezni sajnos nincs időm. Szeretnék lefogyni kb. 20 kg.-t. de nem tudom mit csináljak ! Tudnátok tanácsolni valamit ?

Előre is köszönöm ! :)

2011. dec. 22. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen. Kezdj el mozogni és étkezz normálisan. Aztán először adj le 2 kilót, aztán megint kettőt, majd megint kettőt, amíg el nem éred a kívánt súlyt.
2011. dec. 22. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

"Mozogni és normálisan étkezni sajnos nincs időm."

Tyű de sok dolgod lehet 15 évesen...

2011. dec. 22. 19:12
 3/12 anonim válasza:
A gépezési időd átadhatnád, a mozgásnak, és a figyelmes táplálkozásnak.
2011. dec. 22. 19:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát sajna sok dolgom van tényleg mivel elég kemény magánsuliba járok , mellette művészetibe is és színházi munkáim is vannak. És mindezek mellett a kisöcsémre meg a beteg nagypapámra is szakítamom kell időt .De nem panaszkodok hiszen én vállaltam :)

Ja és köszönöm a választ ! :)

2011. dec. 22. 19:51
 5/12 A kérdező kommentje:
Felváltom a gépezét mozgásra , de milyenre ? Tipp ?
2011. dec. 22. 19:53
 6/12 anonim válasza:
40%
Elég kamu a dumád, de ne add fel, majd a szájkaratétől lefogysz.
2011. dec. 22. 19:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Bocsi de én komolyan kérdeztem , és felőlem gondolj amit akarsz , d én tanácsot kértem nem oltást . Ha az kéne hidd el találnék rá módot .
2011. dec. 22. 19:57
 8/12 anonim válasza:
25%

"...magánsuliba járok , mellette művészetibe is és színházi munkáim is vannak. És mindezek mellett a kisöcsémre meg a beteg nagypapámra is szakítamom kell időt..."

Ez kicsit sok. Így furán hat, de ha mondod, akkor hiszek neked.

2011. dec. 22. 20:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem kell elhinned , eggyüttérzést sem várok főleg nem azt hogy megértsd ,hisz nem ismersz . Én csak próbáltam röviden felvázolni hogy milyen egy átlag hetem és hogy örülök hogy nem a facebook a legnagyobb problémám. Mindezek mellett megfogadom a tanácsod hogy mozogjak gépezés helyett. De még mindig nem tudom hogy mit ami hatásos zsírégető vagy csak jó buli.
2011. dec. 22. 20:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Segíteni szeretnék. Elmondod, mitől híztál meg? Úgy könnyebben tudok tanácsot adni, ha tudom, de nem muszáj leírnod ide, írhatod privátba is. :)
2011. dec. 22. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!