Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen egy diétás étrend?...

Milyen egy diétás étrend? Valaki össze tudna állítani ilyet?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, 180 cm és 85 kg. 5 kg-t szeretnék legalább fogyni, úgy gondolom, ez 2 hónap alatt lenne egy reális cél. Mit gondoltok? Mindenki azt írja, hogy kellene egy jó diétás étrend, de én nem értek az ilyesmihez. Mégis milyen az pontosan?
2011. dec. 21. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez még egy hónapba is bele kell, hogy férjen anélkül, hogy az egészséged kárára menne.De ha kettő az is teljesen rendben van:)

Leginkább fehérjét egyél és jó minőségű szénhidrátot a nap korábbi szakaszában.Került, ha lehet teljesen a bő zsírban sült ételeket és mindent amiben cukor, liszt van.

Ami mehet fehérjének:csirkemell, pulykamell, hal, sovány túró, chottage cheese, tonhalkonzerv, tojás, fehérjeturmix...Jó minőségű szénhidrátból a rizs a legjobb.Meg a zabpehely, ez utóbbival helyettesítheted a lisztet is az ételekben.Ma már szinte minden kaját el lehet készíteni diétásan.Egyél 2-3 óránként, kb napi 4x, hogy az anyagcseréd is működjön, igyál sok folyadékot, lehetőleg vizet vagy zöld teát (max édesítővel cukor helyett), a napi folyadékbeviteled legyen meg kb min. 4 liter.Ch-ból ne egyél sokat és oszd el a nap első 2-3 étkezése közt.Zöldségek mehetnek, ha lehet nyersen vagy párolva.Tudom nem sok lehetőség, de ezeket olyan jól lehet variálni,meg a fűszerezéssel változatossá tenni, hogy nem lesz unalmas és koplalni sem fogsz.Mellé valami areob mozgás, futás, bicaj, ugrókötelezés, taposógép, stb és el fogod érni az eredményt.A súlyzós edzés is rásegít, minél több izmod van annál könnyebben éget zsírt a szervezeted.

2011. dec. 22. 07:56
 2/3 anonim ***** válasza:
egy normális életvitel kell.. a diétát sokan nem tűrik jól, mert ha már csinálják, akkor ugy értelemszerűen precízen van értelme csinálni. ha az ember megtanulja miket kell ennie, rászokik az edzésre, és még a kaja mennyiséget is eltalálja (mondjuk ezt elvileg nehéz, hogy ne legyen túl kevés, vagy sok, ehhez biztosabb alap a diéta) akkor a végeredmény azonos lesz. ha étrend érdekel, írtak ugye előttem, de akár rákereshetsz a builder.hu mintaétrendjeire. érdemes megnézegetni őket.
2011. dec. 22. 09:50
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm mindkettőtöknek
2011. dec. 22. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!