Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ez az étrend?

Milyen ez az étrend?

Figyelt kérdés

1. nap: reggeli 1 szelet rozskenyér+sonka, tízórai 1 alma, 1 puffasztott búza, ebéd barna rizs+15 dkg csirkemell, uzsonna spenót+tükörtojás (csak fehérje), vacsora fehérjeturmix

2. nap: reggeli túró+2 szelet sonka, tízórai 1 db gyümölcs (alma, mandarin, banán...), ebéd 2 db főtt burgonya, 10 dkg csirkemell, uzsonna és vacsi is fehérjeturmix (1-1 adag)

3. nap: reggeli tükörtojás (1 egész + 2 fehérje)+1 szelet rozskenyér, tízórai 1 db 0%-os joghurt, ebéd 15 dkg csirkemell öntet nélküli salátával, uzsonna sonka+kefir, vacsora fehérjeturmix

4. nap: reggeli zabpehely+fehérje turmix, tízórai sonka+puffasztott búza, ebéd 15 dkg csirkemell+párolt zöldségek, uzsonna fehérjeturmix, vacsora sovány sajt, alma

Ezután kezdeném elölről az 1. nappal. Mellette heti 4-5x30-40 perc futás.

21L 165cm/60kg

2011. dec. 14. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Most őszintén. Szerinted lesz, aki táblázattal, számológéppel végigellenőrzi?
2011. dec. 14. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szegényes...ezt meg kell mondanom. Az állandó csirkemelltől kiütést kapnék (szerintem egyébként sem kell naponta hús). És az, hogy utána ezt ismétlem, na az teljesen kizárt. De erre te is rá fogsz jönni....mindenki meg van zakkanva a fehérjeturmixért...nem értem...de hát te tudod.
2011. dec. 14. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Számold át pontosan, de nagyjából jónak tűnik, nyilván testre kell szabni a lifetiltes értendeket. Szerintem nagyon kemény, én nem bírnám végigcsinálni, de ha neked van hozzá kitartásod, akkor le a kalappal, biztosan látványos eredményt érsz el vele. Meg szerintem hiba volt a halat csirkemellre cserélni...
2011. dec. 14. 14:45
 4/7 A kérdező kommentje:

A halat nem szeretem.

Köszi a válaszokat!

2011. dec. 14. 15:20
 5/7 Krisz85 ***** válasza:
Én a helyedben 6x ennék legalább, amúgy a koncepció már majdnem jó, az edzést nem írtad, kellett volna......
2011. dec. 14. 19:02
 6/7 Krisz85 ***** válasza:

Ja de írtad, bocs :D

alapból nem rossz, ha célod a futással hogy jól fuss, ha nem csak a külső, akkor meg inkább aerob, a futást hagyd meg a futóknak, annyival több zsírt nem égetsz vele. (pontosabban de, csak izmot is veszítenél pláne ilyen kaja mellett)

2011. dec. 14. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
ez a lifetiltről van? én ezt csináltam, de megemelt adagokkal (nekem 1600 kcallal volt meg 700kcal deficit), és 10 hét alatt 8 kiló :)
2011. dec. 15. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!