Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ez az "étrend"? Igazábó...

Milyen ez az "étrend"? Igazából húsevő vagyok.

Figyelt kérdés

Ezt ettem/eszek ma:

Skytech Reform 3 kapszula, 500mg L-karnitin

1 óra futás-kocogás

1 egész tojás (főtt)

4 db tojásfehérje (főtt)

1 répa

200 g csirkemell

1 natur joghurt

300 g gomba

2 bögre rostos baracknektár (ezt azért ittam, mert ez a nassi és rohadt finom...valami bio izé)

100 g túrókrém (100g = 76 kcal ez az a "milkland"-os izé)

1 paprika

Ezt kb úgy számoltam, hogy 1060 kcal.

Viszont én még ennék egy sült pulykaszárnyat vagy valamit még...szerintetek nagyon sok lenne ha még ezt ennék ma vacsorára?

Édességet nem kívánom, mert nekem a hús az "édesség". Szóval inkább szívesen zabálnék húst...

fogyókúrás értékeken belül szeretnék maradni, nem akarok még a súlytartásba se felmenni.

Mennyit egyek majd még este?

170 cm, 66 kg

27 L

2011. dec. 10. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Hol a rendes szénhidrát? Nem a cukros fos joghurt meg túrókrém. És mi az a skytech?
2011. dec. 10. 14:48
 2/9 A kérdező kommentje:
A natúr joghurt nem "cukros fos joghurt" aranyapám...s a túrókrémben SINCS cukor!!!! Az is natúr!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 10. 14:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Elírtam. :) Nem skytech...SCITEC REFORM NUTRITION. :)
2011. dec. 10. 14:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Jajj már megint te?:)Soha nem fogsz lefogyni, mert nincs agyad hozzá és nem látod át a fogyás lényegét, csak parancsszóra akarsz hirtelen x kilót fogyni, elárulom: így nem fog menni.

ja és attól nem fogsz fogyni, ha naponta többször kiírod a kérdésedet, amit már elsőre is megválaszoltak.

2011. dec. 10. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha ilyen qrva nagy szakértő vagy akkor minek kérdezel és miért te vagy dagadt?
2011. dec. 10. 15:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok. Kösz!
2011. dec. 10. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan ehetsz még, de lehetőléseg húst azért a bőrös zsíros része nélkül. Amúgy meg az étrendről nem tudok nyilatkozni, mert egyrészt nem látni, hogy milyen gyakran eszel, hogyan osztod el, másrészt meg ki kellene számolni pontosan, arra meg se időm, se kedvem.

A napi 3 kérdés feltevésénél mennyivel lenne több energia pontosan kiszámolni? Van rá ezer netes alkalmazás is. A lényeg, hogy ch max 2g/tskg, fehérje min. 1,6g/tskg, és a bevitt kcalok legalább 20%-a legyen zsír.

2011. dec. 10. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:
egyél még húst, meg olajos magv-t nyugodtan, 1060 kcal igen kevés! és éhes ne legyen egy igazi húsevő nő! teljesen felesleged. egyél még pulykaszárnyat, kedves egészségedre!
2011. dec. 10. 19:19
 9/9 Somogyi Gergő ***** válasza:
neked a fényevést ajánlom. az lenne neked a legjobb
2011. dec. 10. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!