Fogyás és mini stepper, segíítenétek?
Vettem egy mini stepper gépet, de nem tudom, hogy álljak neki a mozgásnak. Mikor egyek a mozgáshoz képest (előtte, utána mennyivel) és mit? Mennyi ideig csináljam először, milyen ütemben emeljem?
(erre a mozgásra van most lehetőségem, 2 icipici gyerekkel vagyok itthon, akiket nem tudok lepasszolni, ezért kérlek ne írd, hogy nem jó a stepper, hanem menjek futni vagy terembe)
Köszönöm!
Szia!
Nekem is van mini stepperem, de én nem igazán használom. Annyit tudok neked mondani,hogy a mozgás előtt legalább 1 órával ne egyél semmit sem, utána pedig várj legalább egy fél órát az evéssel és az ivással is! Mi eddzésen így csináljuk, de az ivást nem bírom kivárni.Enni mindenképp vmi könnyűt válasz pl. joghurt v. vmilyen gyümölcs, de kerüld az almát,narancsot mivel a magas savtartalmuk miatt éhes leszel. Remélem,hogy tudtam vmit segíteni :)
Mozgás előtt szénhidrátot, mozgás után fehérjét érdemes inkább enni, de megmondom őszintén, én nem csinálnék ekkora ügyet abból, hogy nekiállok mozogni.
Elmondásod alapján úgyis igen elfoglalt vagy, amikor ráérsz, ugorj rá fel, nyomjad ezerrel.
Étkezz diétásan, tarts kalóriadeficitet, és igyekezz legalább egy órát mozogni egy nap, meglesz a hatása.
olvasd el a témában a legalapvetőbb ismereteket. hagyd a mini steppert és az amatőr mozgásformákat, eddz rendesen egyél egészségesen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!