A stepper fogyasztja a feneket? (Kép. )
2011. febr. 27. 14:49
1/9 anonim válasza:
helyi zsírégetés nincs, és hiába mozogsz, ha nem diétázol.
2/9 anonim válasza:
Szerintem fogyasztja, de nem csak a feneket, hanem az egész testet, mint minden kardio edzés. Nekem is van, nagyon jó.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Nem diétázom, rendesen eszem. Igazából formálni kéne a fenekem, mert csak egy kis felesleg van ott meg a combomon.
2011. febr. 27. 14:59
4/9 anonim válasza:
diétázás esetén is ehetsz rendesen, csak nem lisztes meg cukros dolgokat, hanem olyanokat, amikkel csökkented az esélyét annak, hogy lerakódjon rád a zsír. úgy értem, sok fehérjét, kevés, de jó minőségű szénhidrátot, és minél kevesebb zsírt
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. :) Édességet nagyon ritkán eszem, és nem iszom üdítőket, a teámat is cukor nélkül. Ámbár mindez a kevés konyhapénz miatt alakult így, de még jól is járok. Sajna ami sok, az a krumpli, mert abból termett bőven. :/ :) Ami a gyengém, az a vajon párolt vegyes zöldség, ha már gyümölcsre nem nagyon telik... Húst hetente kétszer eszem, a köret meg általában rizs, krumpli. Viszont sajnos hajlamos vagyok a reggelit teljes egészében kihagyni, helyette tejeskávét iszom. :( Tudom, hogy ez rossz szokás, de soha nem vagyok éhes délig, nem tudom, miért.
2011. febr. 27. 15:17
6/9 anonim válasza:
nem olyan rossz ez :) ha krumplit meg rizst ebédre eszel, akkor az teljesen jó. a párolt zöldség vacsira is ehető, persze legyen benne minél kevesebb vaj ;) és ha fűszerezed, sokkal jobb az íze. reggelire pedig jó lenne enni vmit, sejtem milyen a helyzeted, én is alig jövök ki az ösztöndíjból, de én pl. szoktam venni natúr zabpelyhet, abból 1 kg kb. 500ft, és az nekem elég majdnem 1 hónapig :) tejbe v. natúr joghurtba szoktam áztatni, teszek bele egy kis fahéjat, ha van, akkor néhány gerezd narancsot, ilyesmit :)
7/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy a gyerekeim miatt is spórolok magamon. :) A reggeli, délelőtti nagy lótifutiban valahogy eszembe se jut, hogy egyek. Reggel megcsinálok fél liter zöldteát, azt adagolom magamba a tejeskávéval, miközben pörgök a gyerek-mosógép-tűzhely háromszög közepén. :D Délre hirtelen kopogni kezd a szemem, utána meg legszívesebben aludnék. Jó lennék gyereknek, komolyan. :O Délután szoktam "sportolni" itthon, már amennyire a talajgyakorlatokat meg leg-magicet és zenére ugrálást annak nevezhetjük. Ennek ellenére a fenekem mégis ellöttyedt. :/
2011. febr. 27. 15:40
8/9 anonim válasza:
szia , hasznlat e valamit a stepper? en is nekiakarok kezdeni azert kerdem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!