A HYPOXI TRÉNING tényleg ennyire fogyaszt?
Elvileg:
Egy kg-os fogyás eredménye az egyes testrészeken a következő:
Hagyományos tréning során Hypoxi tréning során
Mell 1,1 cm 0,3 cm
Derék 1,1 cm 0,5 cm
Csípő 0,5 cm 1,3 cm
Fenék 0,7 cm 1,5 cm
Comb 0,5 cm 1,2 cm
Kinek milyen információja, tapasztalata van erről a tréningről? Elég drága így nem tudom hogy fizessem-e be magamat. 6 alkalom 30.000 FT.
23/l
miért nem eszel kevesebbet? több millió éhező afrikai fogyást illetően egyszerűen nem tévedhet.
gondolom ebben Te sem kételkedsz, és akkor nem kell csoda módszerekre pénzt kiadni. amúgy láttál már gazdag kövér embert? enntit segitenek a drága varázsmódszerek.
...
és a zsír leadását ezek szerint felétek nem fogyásnak hívják.
Látom nem érted....
Oké, lefogyok, eltűnik a zsír és? Mi lesz? Löttyedt bőr? A bunkó visszaszólás helyett inkább számolj el 3ig, és csak akkor írj ha segítőkész vagy. Engem nem érdekel senki fellengzős beszólása...
És most hogy ezt tisztáztuk, a gyengébbek kedvéért: Fogyás + feszesedés. Elérhető e ezzel a tréninggel olyan hatás mintha futnék és izmosodnék (pl)?
basszus, nagyon nem érted, hogy fogyás és izmosodás nincs egyszerre! futástól pedig alig ha leszel izmos.
én végig csak a feltett, meglehetősen egyszerű kérdéseidre válaszoltam, honnan tudnám, hogy mi a rákra vagy valójában kíváncsi, ha nem írod le?
és nem, semmilyen tréninggel nincs fogyás és feszesedés egyszerre. fel kéne építeni egy említésre méltó izomtömeget, utána fokozatosan lefogyni, hogy a bőröd lehetőleg kövesse a változást, hihetetlen hogy ez nem egyértelmű, és még te írsz olyat hogy "gyengébbek kedvéért". annyi emberrel akik ugyan arra vágynak mint te már eiffel tornyot lehetne építtetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!