Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 53kg-nál...

Miért van az, hogy 53kg-nál leáll a fogyás?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy iszonyat lassan megy tovább 50kg szeretnék lenni, de 65-ről fogytam le, tehát 12kg-t fogytam. Szeretnék még 3-at de nagyon kínlódok vele!!!
2011. dec. 15. 12:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudj kedves kérdező, de az a 3 kg nem oszt és nem is szoroz!!! Már az szép teljesítmény,h ennyit leadtál!
2011. dec. 15. 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:
nem a bőrödben nem érzed jól magad, hanem az agyaddal van a baj... akkor is le akarnál adni 3 kilót, ha egyáltalán nem látszana? most az motivál, hogy jól nézz ki, vagy az, hogy ha törik, ha szakad meglegyen az 50? ezt tisztázd magadban szerintem...
2011. dec. 15. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is a 170centimhez az 53-54kg-nál kullogok. De én most már nem diétázok,közelednek az ünnepek és most inkább jól érzem magam,hisz egész évben diétáztam.

Majd februártól megint kezelésbe veszem magam,hogy jövő tavaszra végre tökéletes alakkal vágjak neki a bikiniszezonnak,mert kb 6éve még csak a strand közelében sem jártam :)

Amúgy az 53kg,pedig jó ehez a magassághoz.

2011. dec. 15. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Tökéletes az 63kg a 169-170 centihez...

bárcsak ilyen adataim lennének...

de sajnos csak 165cm vagyok és 54 kg mivel egy hónapja csak szaloncukrot zabálok.

Anno tinikoromban nálam a 45-46 kg volt az, ami alá nem mentem...egyszerűen nem ment...de jobb is!

2011. dec. 15. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:
** bocsi 53 kg!!!!! :D
2011. dec. 15. 22:31
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) Mindenkinek kívánom, hogy elérje a számára legideálisabb súlyt illetve kinézetet!

Én még azért 50kg-ért küzdök, inkább hízni kelljen, mint fogyni!:) Hál istennek a menzeszem is megjött 5.én, igaz kimaradt 3 hónapot, de remélem ilyen nem fordul elő többé!

2011. dec. 16. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!