Miért van az, hogy 53kg-nál leáll a fogyás?
Én is a 170centimhez az 53-54kg-nál kullogok. De én most már nem diétázok,közelednek az ünnepek és most inkább jól érzem magam,hisz egész évben diétáztam.
Majd februártól megint kezelésbe veszem magam,hogy jövő tavaszra végre tökéletes alakkal vágjak neki a bikiniszezonnak,mert kb 6éve még csak a strand közelében sem jártam :)
Amúgy az 53kg,pedig jó ehez a magassághoz.
Tökéletes az 63kg a 169-170 centihez...
bárcsak ilyen adataim lennének...
de sajnos csak 165cm vagyok és 54 kg mivel egy hónapja csak szaloncukrot zabálok.
Anno tinikoromban nálam a 45-46 kg volt az, ami alá nem mentem...egyszerűen nem ment...de jobb is!
Köszönöm a válaszokat:) Mindenkinek kívánom, hogy elérje a számára legideálisabb súlyt illetve kinézetet!
Én még azért 50kg-ért küzdök, inkább hízni kelljen, mint fogyni!:) Hál istennek a menzeszem is megjött 5.én, igaz kimaradt 3 hónapot, de remélem ilyen nem fordul elő többé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!