Nincs valamilyen módszer amivel össze lehet szűkíteni a gyomrot?
Ez így baromság.
A gyomra mindenkinek kb. ökölnyi, amikor nincs benne kaja. Amennyit megeszel, annyira tágul ki. Ha megemésztetted a kaját, ismét ökölnyi lesz.
Az más dolog, hogy ha nem zabálod dugig maradat, akkor nincs az a "kellemes" teltség érzet. Ez megszokás kérdés, pontosabban: le lehet szokni róla.
Az éhségérzet és a jóllakottság pedig az agyban keletkezik. Egy bizonyos molekula irányítja. Meg az is befolyásolja, hogy mennyi ideig eszel. Állítólag negyed óra alatt lehet jóllakni. Csak nem mindegy, hogy lassan és keveset eszel negyed órán keresztül, vagy tömöd a kaját.
Kérdező, annak hiszel akinek akarsz, engem különösebben nem érdekel, de nekem elég jól bevált és igenis, összeszűkült a gyomrom.
Amit 16:22 írt, még sehol nem hallottam, de ti tudjátok.
nem tűnt fel.
ha valaki megszokja a kevés kaját, az azt jelenti hogy összeszűkült a gyomra? tehát ha valakit addig verek pofán, mig meg nem szokja, annak összeszűkül az agya? ez a nagy ötlet? elég tudományosnak tűnik..
Ugyan azt a megoldást javsolják mégis az van utánna kommentbe hogy neki az 1. jobban bevált.
Az hogy igazából nem szűkül össze az egy másik téma, ne kötekeggyé :D
11:08 OK, nem kötekszem.
Utolsó, ennek mi köze a gyomor összeszűküléséhez, vagy akármi hasonlóhoz? a paleolit egy igen jó meglátása a test számára kedvező (ha úgy tetszik "egészséges") táplálkozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!