Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs valamilyen módszer...

Nincs valamilyen módszer amivel össze lehet szűkíteni a gyomrot?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
De igen. Nem kell annyit enni. És ez nem beszólás, egyszerűen ne egyél jóllakásig, csak fele adagot. Ha kicsit éhes maradsz, az ne zavarjon, csak pár hétig kell elviselned, és utána jóllaksz a fele adaggal is, összeszűkül a gyomrod.
2011. dec. 14. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
6%

Ez így baromság.

A gyomra mindenkinek kb. ökölnyi, amikor nincs benne kaja. Amennyit megeszel, annyira tágul ki. Ha megemésztetted a kaját, ismét ökölnyi lesz.

Az más dolog, hogy ha nem zabálod dugig maradat, akkor nincs az a "kellemes" teltség érzet. Ez megszokás kérdés, pontosabban: le lehet szokni róla.

Az éhségérzet és a jóllakottság pedig az agyban keletkezik. Egy bizonyos molekula irányítja. Meg az is befolyásolja, hogy mennyi ideig eszel. Állítólag negyed óra alatt lehet jóllakni. Csak nem mindegy, hogy lassan és keveset eszel negyed órán keresztül, vagy tömöd a kaját.

2011. dec. 14. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, annak hiszel akinek akarsz, engem különösebben nem érdekel, de nekem elég jól bevált és igenis, összeszűkült a gyomrom.

Amit 16:22 írt, még sehol nem hallottam, de ti tudjátok.

2011. dec. 14. 16:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én inkább az elsővel értek egyet...:D tapasztalatból mondom, hogy egy idő után tényleg elég lesz egy féladag étel.
2011. dec. 17. 19:51
 5/11 anonim ***** válasza:
műtét.
2011. dec. 17. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Bakker nem tünt fel hogy a 16:22 ugyan azt írja mint az 1. csak elmagyarázza a háttérdolgokat? Tévesen hívjátok gyomor összeszűkülésnek, de a lényeg ugyan az, nem kell degeszre zabálni magadat.
2011. dec. 18. 00:00
 7/11 anonim ***** válasza:

nem tűnt fel.

ha valaki megszokja a kevés kaját, az azt jelenti hogy összeszűkült a gyomra? tehát ha valakit addig verek pofán, mig meg nem szokja, annak összeszűkül az agya? ez a nagy ötlet? elég tudományosnak tűnik..

2011. dec. 18. 10:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugyan azt a megoldást javsolják mégis az van utánna kommentbe hogy neki az 1. jobban bevált.

Az hogy igazából nem szűkül össze az egy másik téma, ne kötekeggyé :D

2011. dec. 18. 11:08
 9/11 anonim válasza:

Élő példa vagyok rá, hogy lehet, így (jól nézd át):

[link]

2011. dec. 18. 11:20
 10/11 anonim ***** válasza:

11:08 OK, nem kötekszem.

Utolsó, ennek mi köze a gyomor összeszűküléséhez, vagy akármi hasonlóhoz? a paleolit egy igen jó meglátása a test számára kedvező (ha úgy tetszik "egészséges") táplálkozásnak.

2011. dec. 18. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!