Miért van az, hogy 53kg-nál leáll a fogyás?
A szervezet jobban tudja mennyi a minimum.
Én 176 vagyok, 56 kilónál állok meg így, mint Te. Egyszer alámentem rettentő akarással, rögvest elmúlt a menstruációm, és nem is jött vissza amíg 60 kilóra vissza nem híztam.
Ne erőltesd, nem éri meg az a három kiló.
Félreértettél valamit.
A fogyókúrától normális esetben nem marad el a menzesz, ez igaz. Te az amúgy normális testúlyodból lefogytál 12-t. Ettől viszont elmarad.
Ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor kérj segítséget pszichológustól vagy (kezdetnek) olvass személyiségfejlesztő könyveket, de ne ezoterikus szarságokat.
Az önbizalomhiány személyiségbeli probléma, és a kóros soványság és a -3 kiló NEM oldja meg.
Hiába fogysz le, ugyanúgy fogod utálni magad. Ráadásul meddő is leszel, ha nem jön meg, az ugyanis azt jelenti, hogy nincs peteérésed, nem lehet gyereked. Lehet, hogy most nem is akarsz még, de gondolom, később igen, ezért nem lenne jó végleges károsodást okozni magadnak, mert könnyen előfordulhat, hogy a majdani férjed elhagy egy töltött galambért, aki viszont tud neki szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!