Most visszahízom a kilókat?
Figyelt kérdés
aért kezdtem el fogyni, mert nem voltam megelégedve a kulsommel. leadtam 10 hónap alatt 10 kilót, tudm nem nagy eredmény, de meg voltam elégedve magammal. azóta minden nap tornázom, a sulyomat is tartom, + - 0,5 kg, de megint kezdek nemtetszeni magamnak. olyan mintha megint rajtam lenne az a 10 kg, pedig a mérleg nem mutat semmi olyat(nincs elromolva sem.2011. dec. 13. 22:11
1/5 anonim válasza:
Ha tornázol és nem nő a súlyod, akkor miből gondolod, hogy visszahízod?
2/5 anonim válasza:
Nem hízod vissza, csak megszoktad magad. Valszeg kellene még fogynod egy kicsit. Én is lefogytam 10kgot és nem látom, mások szerencsére igen.
3/5 anonim válasza:
Én is így vagyok. Leadtam pár kilót mostanság, akikkel régen találkoztam, most azt mondják h mennyit fogytam, de én még mindig pufinak tartom magam.
Visszahízni nem fogod, ha tartod a tornát, és a normális étrendet.
4/5 A kérdező kommentje:
koszonom a válaszokat...most már csak azt kell valahogy megoldanom, hogy hogyan fogyjak tovább... :D
2011. dec. 14. 18:24
5/5 anonim válasza:
a +- 5 kg amiatt van, hogy előtte wc-zel e ruhában méred magad, ill. a padló/szőnyeg is számít.
Félsz hogy visszahízod.
Amit tenned kell: nem kell kerülni az édességet, csak módjával, és határozottan. Amit nap elején eszel, azt tuti ledolgozod persze ésszerű keretek közt.
pl. egy twix simán belefér reggel/délelőtt. este & délután már ne!
sportolj többet, az megnyugtat pszichésen majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!