Mennyi az esélye annak, hogy visszahízom a 90 nap alatt leadott kilókat?
Én nem híztam vissza. Igaz, hogy nem is tértem vissza arra az életmódra, amikor felhíztam. Én alapvetően rendszeresen mozogtam, megettem mindent, amit kívántam, de arra odafigyeltem, hogy ez megfelelő időben és mennyiségben történjen. Majd terhes lettem és ez felborított mindent: mivel a terhesség elején majdnem elment a baba, így a doki még a terhestornát is csak az utolsó hónapban engedélyezte, egyébként tempós sétán kívül mást nem csinálhattam, ráadásul olyan kívánós voltam, hogy egy lovat is megettem volna naponta és nem tudtam (meg nem is igazán akartam ellenállni a vágyaimnak).
Nah, én ilyen életmód mellett híztam el, aztán 90 napossal fogytam le (mondjuk én eléggé átalakítottam és a diétán kívül legalább ugyanolyan hangsúlyt fektettem a mozgásra is). A diéta óta úgy élek, mint terhesség előtt: sok mozgás, kielégítő táplálkozás egy kis odafigyeléssel. Nem jönnek vissza a kilók.
Én úgy látom, hogy elsősorban abban van a megoldás, hogy nem szabad úgy élned, ahogy akkor éltél, amikor feljöttek a kilók, mert annak nagy eséllyel ugyanaz lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!