Mi a hatasosabb?
Van olyan 10-15kg feleslegem, leszeretnem adni...
Szerintettek mi a hatasosabb? Ha ugralok vagy ha feluleseket csinalok? mibol menyit? Futas ilyen idoben nem megy...
Es a kajaval? Halodtam hogy ha kenyer nelkul etkezik valaki akkor az egy ido utan kezd fogyni, van benne valami? miket egyek? es a kenyeret hagyam vegleg el? Csak reggel szoktam egy zsomlet enni es ebedelni szoktam, vacsizni mar nem...
Mit ajanlotok?
Bocsi hogy ekezetek nelkul irok csak nem lehet ezen a gepen. Ja es 66-68kg 163-164magasag 17/L
Az ugrálás és a felülés ugyan miért zárnák ki egymást? Ez amúgy igen lutri kérdés, honnan kéne inkább fogynod?
Futni lehet nem tudsz, de lépcsőzni igen, netről lenézni gyakorlatokat, tele velük a youtube.
Lehet enni kenyeret, de nem mindegy milyet. Teljes kiörlésű barna kenyér, Abonett. A cukorbevitelt is próbáld mérsékelni, csak vizet igyál, esetleg citromos vizet, de az hosszú távon kikezdheti a fogzománcod, de semmi cukros lötty.
Ne egyél zsíros húsokat, helyette inkább csirkét, halat, köretnek krumpli helyett zöldségek.
És egyél naponta rendesen 5ször keveset, vacsorázz is, csak lefekvés előtt 4 órával már ne egyél.
hasbol meg combol
amugy koszi:)
Látszik van még hova fejlődni.
Szóval:
Egyik sem, ha futni nem tudsz nem gáz, akkor konditerem és futógép, és azon sétálj 1 órát naponta tempósan 130 as pulzuson.
Ez e kenyeres téma elég nagy hülyeség. A minőségi kajától is el lehet hízni, ha csak kimért jó szénhidrátokat eszel nagy mennyiségben és nem edzel elhízol... ennyi a matek. Én a mostani kajaadagommal izmot szedek fel, de ha nem járnék el edzésre és enném ugyanazt, szépen hízni kezdenék, nincs mese.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!