Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség! Ez meg hogyan...

Segítség! Ez meg hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Eddig is tudtam magamról, hogy nem vagyok egy nádszál vékony alkat és mindig is szerettem volna az lenni,de amit a napokban tudtam meg adatok teljesen elszomorítottak.

Eddig 167 centi és 60 kg körül mozogtam néha kicsit több 1-2 kilóval néha kevesebb.

Orvosi kontroll vizsgálaton közölték,hogy jelen állapotomban 162 centi(????) és 70kg (!!!) vagyok... még leírni is rossz... a sírás határán állok.

Mit tehetnék?

egy elkeseredett 17 éves lány

2011. dec. 14. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:

"Mit tehetnék? "

1 elmész az ortopédiára kezeltetni a gerincferdülésed

2 elkezdesz rendszeresen sportolni és figyelsz arra, hogy mit és főleg mennyit eszel

2011. dec. 14. 20:15
 2/7 A kérdező kommentje:

orvosnál néztek nincs semmi probléme a gerincemmel.

Kontroll vizsgálatom voltam (Asztma miatt)

de azért köszönöm:)

kicsit bővebb választ vártam azért..elkezdek sportolni.oké közben meg eszem a pacalpörkötet ... szerintem ez a kettő kissé kiüti egymást.

2011. dec. 14. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem kezd el napi 20, aztán 30, 40,50 felülést, hátizom erősítőt és fekvőtámaszt csinálni. Naponta legalább 10-20 percet ugrókötelezz, és ha tudsz akkor táncolj is, az nagyon jó alakformáló!

Enni egyél minden nap zöldséget-gyümölcsöt, ha lehet akkor zöld almát, az nagyon jó zsírégető, és napi 2,5 liter folyadékot igyál meg. Ez lehet ásványvíz (nem az ízesített), tea (cukor nélkül) vagy 100%-os gyümölcslé, de inkább csak vizet igyál.

Mondjuk én nem vagyok étrend tanácsadó, szóval ez nem 100%-os sikert hozó tanács, szóval ha lehetséges, akkor kérdezz meg egy szakembert is. :) sok sikert és kitartást!

2011. dec. 14. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:

ha nincs probléma a gerinceddel, akkor hogy a fenébe mentél volna össze 5 centivel? vagy elmérték vagy gerincproblémád van

az asztma miatt kérdezz rá a dokinál, hogy mit javasol sportnak, de szerintem bringázás lesz vagy küzdősport, kézilabda ilyesmi

2011. dec. 14. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
de most csak azért bőgsz, mert ennyit mutat a mérleg? rádjönnek a régi ruháid? csinosnak látod magad? Ha igen, akkor tegyél rá, mit mutat a mérleg. senki nem fogja tőled megkérdezni. ha meg nem, akkor hogy lehet, hogy csak most vetted észre?
2011. dec. 15. 00:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem vettem észre hogy híztam volna, sőt a ruháim is rámjönnek ... :| ezért is nemértem..

csak ledöbbentem az eredmény láttán..

2011. dec. 16. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor meg no para. ha ugyanúgy nézel ki, mint eddig, akkor kit érdekel, mit mutat a mérleg?
2011. dec. 16. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!