Segítség! Ez meg hogyan lehetséges?
Eddig is tudtam magamról, hogy nem vagyok egy nádszál vékony alkat és mindig is szerettem volna az lenni,de amit a napokban tudtam meg adatok teljesen elszomorítottak.
Eddig 167 centi és 60 kg körül mozogtam néha kicsit több 1-2 kilóval néha kevesebb.
Orvosi kontroll vizsgálaton közölték,hogy jelen állapotomban 162 centi(????) és 70kg (!!!) vagyok... még leírni is rossz... a sírás határán állok.
Mit tehetnék?
egy elkeseredett 17 éves lány
"Mit tehetnék? "
1 elmész az ortopédiára kezeltetni a gerincferdülésed
2 elkezdesz rendszeresen sportolni és figyelsz arra, hogy mit és főleg mennyit eszel
orvosnál néztek nincs semmi probléme a gerincemmel.
Kontroll vizsgálatom voltam (Asztma miatt)
de azért köszönöm:)
kicsit bővebb választ vártam azért..elkezdek sportolni.oké közben meg eszem a pacalpörkötet ... szerintem ez a kettő kissé kiüti egymást.
Hát szerintem kezd el napi 20, aztán 30, 40,50 felülést, hátizom erősítőt és fekvőtámaszt csinálni. Naponta legalább 10-20 percet ugrókötelezz, és ha tudsz akkor táncolj is, az nagyon jó alakformáló!
Enni egyél minden nap zöldséget-gyümölcsöt, ha lehet akkor zöld almát, az nagyon jó zsírégető, és napi 2,5 liter folyadékot igyál meg. Ez lehet ásványvíz (nem az ízesített), tea (cukor nélkül) vagy 100%-os gyümölcslé, de inkább csak vizet igyál.
Mondjuk én nem vagyok étrend tanácsadó, szóval ez nem 100%-os sikert hozó tanács, szóval ha lehetséges, akkor kérdezz meg egy szakembert is. :) sok sikert és kitartást!
ha nincs probléma a gerinceddel, akkor hogy a fenébe mentél volna össze 5 centivel? vagy elmérték vagy gerincproblémád van
az asztma miatt kérdezz rá a dokinál, hogy mit javasol sportnak, de szerintem bringázás lesz vagy küzdősport, kézilabda ilyesmi
Nem vettem észre hogy híztam volna, sőt a ruháim is rámjönnek ... :| ezért is nemértem..
csak ledöbbentem az eredmény láttán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!