Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg Karácsonykor...

Hogy oldjátok meg Karácsonykor a fogyókúrát?

Figyelt kérdés
Én már előre félek tőle..
2011. dec. 12. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
A kísértés a probléma vagy mert erőltetik az evést? Utóbbi miatt én nem akarnék veszekedni, inkább ennék egy minimálisat, de aki tudja hogy fogyózom, az úgyis figyelembe veszi, hogy csak abból eszem, ami belefér a diétámba és mellőzöm az édességet. Nem vágyom nem zabálásra, azzal nem lesz gond.
2011. dec. 12. 13:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Igazából mind a kettő probléma számomra... Sajnos nagyon édesszájú vagyok, és ilyenkor elszabadul a pokol.. De természetesen minden erőmmel azon leszek, hogy minimálisra vegyem a bűnözést.
2011. dec. 12. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Sehogy, akkor pihentetem a fogyókúrát.
2011. dec. 12. 13:48
 4/10 anonim válasza:
Ilyenkor nem szabad fogyizni! 3 nap alatt nem tudsz visszahízni, vagy meghízni, úgyhogy karácsonykor szabad enni.ez az ünnep nem az önsanyargatásról szól.
2011. dec. 12. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Sehogy. Mivel én már márciusban elkezdtem a fogyit és októberre leadtam mind a 32kg feleslegemet. Most így karácsony előtt 3kg-al még a versenysúlyom alá mentem. Így nem gáz ha felszedek plusz 5kg-t.

Szóval azt és annyit eszek majd amennyit a szemem megkíván. :D

Szerintem amúgy aki olyan és kívánja a finom ételeket,az ne fogyózzon karácsonykor,mert rossz közérzete lesz tőle az embernek és hiányérzete. Amit lehet karácsony után pótolni is fog. Akkor inkább már karácsonykor érezze jól magát az ember.

Persze tudom...a karácsony-szilveszter időszak nem az evésről szól...de van ahol igen nagy szerepet játszik.

2011. dec. 12. 14:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem annyira fogok fogyókúrázni, 2 nap alatt nem igazán lehet meghízni :) (mi 24-én itthon vagyunk szüleimmel, fadíszítés, ajándékozás, valami családi filmnézés / társasozás) Amúgy sütit nyilván nem fogok sokat enni, mindegyik szimpatikusból egyet. Ebédnél meg figyelek, hogy ne valami zsírban tocsogót válasszak, mondjuk azt úgysem szeretem. Szerintem borzast fogok enni ( rántott hús, a tetején reszelt sajt tejföllel, uborka, paradicsom) rizzsel esetleg krokettel. Szaloncukrot keveset fogunk venni, anyukám is fogyózik, szinte csak apa eszi. Meg azt sem hinném, hogy elhíznék, ha minden nap megennék 2-3 darab szaloncukrot. Majd az edzéseim előtt, ahhoz úgyis kell egy kis ch :)

19L

2011. dec. 12. 15:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Mivel nálunk karácsonykor is egészséges ételek kerülnek az asztalra, így nincs mitől tartani. (De nem fogyózom, mert egészséges életmód mellett erre nincs szükség).
2011. dec. 12. 16:13
 8/10 anonim válasza:
66%
Sehogy, feladtam a fogyókúrát. Jövőre csináld azt, hogy leadsz 10Kg-t nyáron, és felhízod télre. Mint az állatok (nem rossz értelemben) Akik télen zsírréteget növesztenek, hogy átvészljék.:) ÉN is ezt szoktam.:D
2011. dec. 12. 17:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem fogyózok hanem életmódot váltok..1600-1700 kcal-t eszek egy nap..:)és az lehet bármi..maximum egy kicsivel túllépem.. de én amúgysem szeretem a karácsonyi édességeket:D
2011. dec. 12. 18:39
 10/10 anonim ***** válasza:
figyi én pl megkértem anyukámat hogy pl a beiglit édesítőszerrel, teljes kiörlésű lisztel csinálja, és így mindjárt nem probléma, persze csak akkor ha beleszámolod a napi kcal-odba, és ennyi
2011. dec. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!