Ezt a fogyókúrát kipróbálnátok?
Sziasztok,3hónappal ezelőtt kitaláltam saját magamnak egy diétát,09.01-én kezdtem,88kg-an ,azóta csak jégsalátát ,paradicsomot,kígyó uborkát,ananászt ettem és citromos vizet és zöld teát ittam ennyi,mivel van kutyám,kutya séta volt ugyanugy csak dupla annyi ideig,3x1 óra,és ma megmértem magam 69kg vagyok :-)
folytatni fogom 55kg szeretnék lenni azaz ideális súlyom ,utána megint valami diétát kitalálok kicsit egészségesebbet pl halat fogok enni,az a baj nálam nagyon hamar eltudok hízni ebből elegem van ezért csinálok ilyen beteg diétát diétákat ,ti csinálnátok ilyen diétákat vagy az ésszerűbb de lassubb diétát fogyokurát választjátok
én igen.
lesz.arnám hogy az ember húsevő, vagy hogy 8-10 éve kondícionálom az izomzatomat, vesszen az egész! és végül is eszetlen zöldség evéssel még lehet kicsit zsírosodok is, úgyis már szégyellem a kockás hasam. nekem tetszik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!