Hogyan fogyjak úgy, hogy a melleim ne menjenek össze?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14éves vagyok 162cm 65kg és szeretnék egy kicsit fogyni. Koromhoz képest nincsen kicsi mellem(85B), de nem szeretném ha kisbb lenne. Szeretnék fogyni egy kicsit, mert nem szeretem azt amit a tükörben látok...A válaszaitokat előre is köszönöm!2011. dec. 11. 18:01
1/6 anonim válasza:
Ha fogy az ember akkor általában mindenhonnan fogy. De most ne az legyen a legnagyobb problémád hogy fogsz a melledből. Meg ha fogysz onnan akkor se megy össze. Én 153 cm és 53 kg vagyok, mikor intenziven tornáztam akkor is a mellbőségem 5cm-el változott de az se igényelt melltartó cserét.
2/6 anonim válasza:
ha fogysz, akkor a melleidbol is, a zsirállomány ott is megenged és logni fognak, persze rádolgozhatsz mellkasi tornával vagy feszesíto krémekkel, de nem sokat fognak segíteni, a megoldas a szilikon, de mivel csak 14éves vagy ez pedig kizárt..veszel egy jo melltartot és kész..
3/6 anonim válasza:
akkor úgy, hogy nem fogysz. mint írták, mindenhonnan csökken a zsír fogyáskor, nincs olyan hogy te most nem szeretnéd hogy innen vagy onnan menjen le.
4/6 anonim válasza:
Próbáld úgy, hogy a melleidet elszorítod, hogy onnan ne tudjon elmenni a zsír.
5/6 anonim válasza:
13 évesen téged komolyan az érdekel hogy a melleid hogyan fognak kinézni? Ha drasztikusan fogsz akkor persze a melled is kisebb lesz, hiszen nagy rész zsír, de ha csak pár kilótól szabadulsz meg az melltájékon gyakorlatilag láthatatlan és nem lesz szükséged melltartó cserére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!