Mennyi idő múlva fog meglátszódni?
Figyelt kérdés
Körte alkatú vagyok, 2 éve elkezdtem futni. Viszont nagyon zavart, hogy felső testemen szinte semmi izom nincs, ezért 1 hónapja elkezdtem úszni. Heti 3-4 alkalommal megyek, kb 800-1000 métert úszok le. Fog egyáltalán rajtam látszódni? :/ És fog változni a melleim mérete? (85/B-sek)...
20/L
2011. dec. 10. 17:50
1/3 anonim válasza:
Az hogy az izmosodás meglátszon évekig is eltart, kivéve ha súlyzós eddzést csinálsz mert akkor az első pár hónap után lehet észrevehető eredmény.De ha van rajtad felesleg eleve nehezebben látszik meg.
A fogyás alapja a megfelelő diéta, havi 3-4kiló - az optimális, és a melleid tuti hogy kissebek lesznek mert fogyáskor mindenhonnan fogyunk.
Ja és nem lehet egyszerre fogyni meg izmosodni csak külön külön.
2/3 A kérdező kommentje:
Fogynom - szerintem - nem kell, mert 165 cm vagyok és 56 kg hozzá. Combra, fenékre hízok, de a futással fogytam és izmosodtam rá. Úgyhogy most futás mellett gondoltam, hogy edzek felső testre is.
2011. dec. 10. 19:02
3/3 anonim válasza:
Jah azt nem írtad hogy sikerült is lefogyni csak azt hogy futsz. Jó ötlet amúgy az úszás ,egészséges meg minden és biztosan meg is látszik egy idő után de az izmosodás jóval lassabb mint a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!