Ha heti 3x eljárok úszni akkor kb mennyi idő múlva fog meglátszódni rajtam?
Figyelt kérdés
lány vagyok és szeretnék kicsit formásodni? augusztus végéig járnék?2011. máj. 10. 22:01
1/8 A kérdező kommentje:
1-1,5órát egy alkalommal:)
2011. máj. 10. 22:10
2/8 anonim válasza:
A bőrgomba két napon belül jelentkezik, igy a helyes válasz hogy két nap múlva már látszik uszoda hatása.
3/8 anonim válasza:
Sok idő, kicsit talán látszódni fog, de amúgy évek.
4/8 A kérdező kommentje:
xD ez is benne van de különösebben nem érdekel :) te evvel ne foglalkozz!!!:) édi vagy h az egészségemet is fegyelemebe veszed de most nem ez volt a kérdés:)
2011. máj. 10. 22:24
5/8 anonim válasza:
Azonnal látszódni fog, amint bemész a medencébe. Vizes lesz mindened. Én első ránézésre megmondom, ki úszott éppen.
6/8 A kérdező kommentje:
köszy a második válaszolónak 3. meg hát most nem értem mit akarsz:(
2011. máj. 10. 23:23
7/8 anonim válasza:
:D
Remekül szórakozom az előzőeken. :)
Egyébként pedig alkat és egyénfüggő is. Ha sportoltál előtte és megvannak az alapok, akkor hamar, 2-3 hét alatt szerintem.
8/8 A kérdező kommentje:
köszy szépen:)
2011. máj. 11. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!