Heti 5 napot tornázok, plusz 1-1,5 órát sétálok. Mennyi idő múlva fog meglátszódni az eredmény?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 12:34
1/8 anonim válasza:
Az jóóó :D én is tornázok RR-ra,+bicajozok,mióta jó idő van.Szerintem egy hónap múlva megfog látszani :D
2/8 A kérdező kommentje:
Remélem, mintha már nem szorítana annyira a nadrágom XD 1 hete csinálom :)
2011. febr. 8. 13:45
3/8 anonim válasza:
Két hét alatt látható lesz egy kis változás ha tényleg rendesen csinálod és nem csapod be magad. ;) hajrá!
4/8 A kérdező kommentje:
Rendesen csinálom, bár néha nehezen veszem rá magamat. Sétálni meg muszáj vagyok, mivel nem vettem bérletet, maax 45 perc sétára vagyok a legmesszebb ponttól, ahova járni szoktam. Így megvan a 1,5 óra séta és még sporólok is :)
2011. febr. 8. 13:58
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2011. febr. 8. 14:02
7/8 anonim válasza:
Ha tornázol és sétálsz , de ugyan úgy zsíros ételeket eszel , akkor soká fog látszani az eredmény ...
De ha bevezetnél egy kis diétát , akkor 1 hét alatt meglátszana a különbség :)
8/8 A kérdező kommentje:
Így is diétán vagyok, 180 gr szénhidrátoson, azt be is tartom. Csak volt egy időszak, amikor azt mondta doki, hogy lehet pluszba enni, akkor még nem feleslegem, azóta lett.
2011. febr. 11. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!