Miket ettél ma, milyen finom ételeket szoktál készíteni fogyi alatt?
érdekelnének új ételek, variációk hogy ti miket esztek/készítettek
köszönöm hogy időt szakítottál rám
Én ebédre mézes mustáros csirkemellet gombával mellé rizs és csemegeubi.
A reggeli zabkása volt reszeltalmával és fahéjjal.
Uzsira megettem egy szaloncukrot és 21g csokit,meg pár kanál tarhonyás húst(családi ebéd) :D
Vacsi meg két zsemle alja lesz,zöldséges sonkás szendvicsnek . Igaz én már nem fogyózok,de ez így is kijön bőven 1400kcal-ból.
reggel zab, + valami falat hús, paradicsom
gyümölcs
rántott csirkemelles szenya
rizses-káposztás hús, alapvetően belefér fogyás alatt is
őő.. hát én most kicsit sütizek, ehelyett lehetne mondjuk.. vizet inni és aludni. vagy olajos magvakat enni. plusz még egy étkezést csűrhettem volna, akár. de nem én akarok fogyni :-" :)
Aczél.
Reggeli: 1 pirítós, két kocka csoki és egy szaloncukor
(azért engedtem meg magamnak ennyi csokit mert egész délelőtt sportoltam.)
Ebéd: egy kis szelet natúr hús párolt zöldséggel, desszertként egy sor milka csoki. (tudom,nem kéne csokit enni. :DD)
Most pedig nassoltam egy kis káposztasalátát,mert úgy halottam,hogy nem hizlal.
Tervezek még enni délután narancsot,meg amilyen gyümölcsöt találok itthon és vacsira pirítóst.
Nem fogyózom, de ez egy elég jó kis recept:
Csirkemellfilé tepsiben, rajta jónéhány szelet almával, körtével. Isteni finom:)
Vagy serpenyőben sült csirkemellfilé (vagy pulyka), jól megsózod, megborsozod, hozzá saláta (saláta, paradicsom, paprika, stb, amit szeretsz, meglocsolni egy kis olívaolajjal vagy dresszinggel)
Illetve nem tudom, hogy a tárkonyos zöldbableves mennyire hizlal, de az még egy isteni kaja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!