Milyen finom (fogyókúrás) salátákat szoktatok készíteni mostanság?
zöldségek:
hagyma-új, lila, vörös, paradicsom, paprika, répa, borsó-nyersm párolt, kukorica, párolt zöldbab, saláta-fejes, rukkola, kígyóuborka, csalamádé, kovászosuborka, cékla
sült:padlizsán, patiszon, cukkini
feltét:sovány sertés, marha, csirkecomb, csirkmell, csirkemáj,pulyka, tojás-főve, grillen, párolva
sovány sajtok(mozzarella, orda), párolt/főtt karfiol, brokkoli, spárga)
magvakból pár szem
főtt lencse, kis újkrumpli
kapor, petrezselyem, bazsalikom, mustármag, zeller
joghurt, kefír, paradicsom, majonéz házilag
ezeket kombinálom állandóan
Imádom a zöldhagymát!
Feldarabolom apróra, és elkeverem egy kis tejföllel, joghurttal, mi van éppen otthon. Néha sózom, de inkább nem.
Kb. 4-5 egész hagymát használok 3-4 kanál tejfölhöz.
Akár abonettre, vagy hamlettre is fel lehet kupacolni.
A másik kedvencem, amit rajtam kívül senki se eszik meg ;D, ha pici ecetes, vegetás vízben megmártom pár percre a fejes salátát, és erre öntöm a következőt: kevés sonka fokhagymával átpirítva, ha egy kis zsíros levet enged, akkor a legjobb. Egy nagy fej salátára teszek egy kisebb evőkanállal. :) Nem eszem ám két pofára a sonkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!