Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi tobbszori székleturítés...

Napi tobbszori székleturítés egyenlo gyors metabolizmus?

Figyelt kérdés
Annyi cikket olvastam errol, hogy már az agyam kifustol, és mindegyikben masképpen irjak a dolgokat, nemtudom kinek adjak igazat :D Gondolomm a napi tobbszori "nagy WC-zés" az lehet h csak atmegy a kaja gyorsan a testemen és semmi koze ahhoz, h hogy gyorsan e szivodik fel?? nah nem értek hozza..vilagosítsatok fel :))
2011. dec. 8. 14:03
1 2
 11/12 Krisz85 ***** válasza:

Nagyon rosszul tudod hogy a katabolizmus = alvás

Az igaz, hogy alvás közben "éhezik" a tested és az izomzatod, ezért is megengedett reggelire egy moderált szénhdrát, esetleg minimális cuko(akár gyümölcsé) is reggelire.

2011. dec. 10. 09:30
 12/12 Krisz85 ***** válasza:

Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy ez azért van így, mert éjjel normál esetben 8 órán keresztül nem táplálod a tested, az izomszövetednek kell a tápanyag (most a hormonális "alvó üzemmódról és tápanyagszükséglettől" eltekintek). Intenzív izommunka után amilyen az edzés, az izmaid éhezik a szénhidrátot, ezért is regenerálódik jól az, aki minőségi kaját jó időben fogyaszt. Éjjel mivel alszol nem kap elég tápanyagot az izmod.

Nos, vicces, szerintem az oka az, hogy jó a bélműködésed, valamelyest a kajád is annak gyakorisága, pusztán lehet neked eleve gyors az anyagcseréd és jól emészted a kaját, aminek genetikai,hormonális okai vannak.

2011. dec. 10. 09:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!